ANUGERAH TERINDAH

ANUGERAH TERINDAH

179K Reads 1.1K Votes 10 Part Story
prettycat8 By prettycat8 Updated Jul 14

Teetttt

From: Die
Text: Beb, u dkt mana?lambat lg je wei? Dah naik berbulu dah mata aku dekat sini..lagi 5 minit ko x sampai..i swear..aku blah beb..aku blahh..

To: Die
Text: Jap beb...aku tengah cari parking ni.. Smapai hati kau tinggal aku sorang2

Button sent di tekan..

Dummmmm....

Fuckk !!!!!!!

Adoiii....time ni jugak la nk buat hal..getus Mia dalam hati nya..

Tingkap kereta swiftnya di ketuk..

Omg...mamposs laaaa...
Perlahan- lahan dia membuka tingkap keretanya dan memandang tepat dekat sepasang mata coklat cair yang kelihatan amat marah dengan kejadian tadi.

Sekarang ni...siapa nak bayar?
Mata letak mana? Dekat lutut?
Ni la perempuan...cuai..pastu menyusahkan orang.. Malam2 buta ni..baik duk rumah je... Bebel seorang lelaki kepadanya. Kebarangkalian tuan punyer kereta.

Amboiii bestnya engkau kutuk aku..getus Mia dalam hati..
Segera dia menukar gear R, dan menekan sekuat hatinya...

Dummmm..kali ini lebih kuat dari yang sebelum nya

Oppssss.....I'm sorry...i tak sengaja.....

kekupu kekupu Jun 26
Jalan cerita best, cara tulisan pon best..tapi please buat kurungan macam "..." untuk dialog..pening kepala hakak dik nak baca. Mana satu dialog mana satu ayat cerita pon dah confused. One more,kalau boleh elakkan tulis singkatan yang over.. 😊