NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Save Me ▪ Kim Tae

Save Me ▪ Kim Tae

25.4K Reads 2.3K Votes 35 Part Story
SynTAEx Error By NrLylAmra Updated Mar 05

"Tolong berada di sisi aku sentiasa kalau kau nak aku sihat semula. Aku perlukan kau. Ubah aku, Yoo Min. Ubah aku. Aku nak sihat. Aku nak bersama dengan kau"
         
"Taehyung, saya pasti akan tolong awak sihat. Saya akan tetap di sini. Selagi awak tak berniat nak bunuh saya. Saya akan"

--------

Kenapa Taehyung boleh jadi psiko? Boleh ke dia jadi sihat? Boleh ke Yoo Min hidup lama dengan Taehyung? Ataupun dia dibunuh dengan Taehyung, psiko yang kejam?



START - 22/05/2016
END - 09/10/2016

Cover by my own.
NrLylAmra's storyline.

NO COPYCAT ALLOWED.

Highest Ranking : #62 in Fanfiction

shibaljomblo shibaljomblo Jun 25, 2016
ahh.. hrp2 reaksi taetae time kes big bang tu x smpai mcm ni 😭
shibaljomblo shibaljomblo Jun 25, 2016
whut xdelah teruk sngt apa dia ckp, ingtkan tae buat tiger show
taemericano taemericano Jul 11, 2016
Wahai taetae aku tahulah kau alien tapi jgnlah cakap manusia bodoh erm (ಥ_ಥ)
BellaYoo- BellaYoo- May 31, 2016
Ff ni mcm nk bagi kita pengajaran jgn menilai org. Idk what to say. Dont judge a book by its cover katanya
xxcy___ xxcy___ Jan 29
tae sabar tae sabar . bawak bertenang nak pinjam bahu aku ? 😂
AyyItsMeera_ AyyItsMeera_ Dec 17, 2016
Dah tu kau tu? Kalau kau pompuan, muka kau macam Mak Jemah kene reject ngan Suga tau