Save Me | KTH

Save Me | KTH

11.9K Reads 1.5K Votes 34 Part Story
Staereng By NrLylAmra Updated 3 days ago

"Tolong berada di sisi aku sentiasa kalau kau nak aku sihat semula. Aku perlukan kau. Ubah aku, Yoo Min. Ubah aku. Aku nak sihat. Aku nak bersama dengan kau"
         
"Taehyung, saya pasti akan tolong awak sihat. Saya akan tetap di sini. Selagi awak tak berniat nak bunuh saya. Saya akan"

--------

Kenapa Taehyung boleh jadi psiko? Boleh ke dia jadi sihat? Boleh ke Yoo Min hidup lama dengan Taehyung? Ataupun dia dibunuh dengan Taehyung, psiko yang kejam?



START - 22/05/2016
END - --/--/----

Cover by my own.
NrLylAmra's storyline.

NO COPYCAT ALLOWED.

Highest Ranking : #62 in Fanfiction

bentokento bentokento Jun 25
ahh.. hrp2 reaksi taetae time kes big bang tu x smpai mcm ni 😭
bentokento bentokento Jun 25
taehyung ahh ku thu kau stress tpi jngan lepaskan dkat dia kesian ;;
bentokento bentokento Jun 25
whut xdelah teruk sngt apa dia ckp, ingtkan tae buat tiger show
cylicious cylicious Jul 11
Wahai taetae aku tahulah kau alien tapi jgnlah cakap manusia bodoh erm (ಥ_ಥ)
BellaYoo- BellaYoo- May 31
Ff ni mcm nk bagi kita pengajaran jgn menilai org. Idk what to say. Dont judge a book by its cover katanya
bentokento bentokento Jun 25
*call polis* hello? Ya, ada org prasan taehyung nk have sex dngan dia, aa yes yes