Pleasure

Pleasure

259K Reads 2.3K Votes 14 Part Story
Anonymous By beepboobeep Updated Jun 20

Bella yang baru sahaja mendapat bestfriend pertamanya selama 18 tahun dia hidup , kini dia sangat mempercayai dan menyayangi sahabat karib nya itu Camiela. 


"Dulu i selalu bawa my friends lepak dekat rumah i tapi i rimas sebab most of them bila tengok Adam dah sasau i rimas nak layan , i harap u tak sangkut jugak dengan abang i kalau tak penatla i nak tolong u pula nanti. Paling penting dia tu playboy besar i warn u awal i taknak u kecewa lain hari ok babe"-Tengku Bella Adriana

"Kawan baik adikku yang baru tu , she looks different from others and yang penting bro she's damn pretty! U gotta look her body and all"-Tengku Adam Adrian

Camiela seorang gadis yang polos disenangi ramai. Perwatakan yang sederhana tapi datang dari keluarga berada dan berpendidikan tinggi. Sweet and nice. 

"Aku takkan jatuh cinta dengan playboy macamtu"-Camiela Rose 

Sejauh manakah ketulusan cinta ini? Bagaimanakah penhujungnya?



Adults contents . Kalau boleh underage jangan baca okay hehe . Do support with good comments.

No comments listed yet.