NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Stay Qowiy,My Love

Stay Qowiy,My Love

191K Reads 20.5K Votes 75 Part Story
adlitakcomel By broleecomel Updated 4 days ago

×Qowiy-kuat×

"Kita sambung kawan,tapi kawan palsu dan umur 19 tahun kita tunang.Nak?"

"21. 19 awal sangat."

"Yes!"

"Jangan act macam kita suka each other. Ini first and last kita cakap benda-benda ni. Aku tak nak jadi macam couple ship sampai karam dekat sekolah kita tu. Bercinta siap panggil sayang,share account instagram,post gambar sampai kena bash dekat public tapi akhirnya lepas sekolah,break juga. Umpama dah sure bakal kahwin tapi sebenarnya hubungan diorang hanya nafsu."

"Okay my sa'ba."

"Jangan biarkan kawan palsu kita ganggu pelajaran kita ni."

"Set."

"Jangan guna ayat-ayat sweet lagi."

"On."

"Kalau boleh. Turun je dari bas,kita meminimumkan perbualan secara direct."

"Tak ada hal.Izz?" Dia memanggil tiba-tiba. 

"Ye?" Kali ni aku pula yang memberi jawapan dan respon.

"Kita bercinta sebab tuhan kan?"

Aku hanya diam. 

"Mungkin?"

"Mari jadikan mungkin tu sebagai 'mestilah' mulai saat ini, okay?"

"Okay."

"Betul okay?"

"Ye okay. Aku cuba suka kau. And jadi fake friend kau."

"Alhamdulillah.Tunggu aku lagi lima tahun. Tau? Kalau aku hilang tiba-tiba. Kalau ada berita aku jatuh gaung dan mayat aku hilang. Ada berita kapal terbang hilang masuk laut dan tak jumpa langsung kapal terbang tu. Tunggu aku. Tunggu aku sampai lima tahun akan datang. Lepas dari tempoh lima tahun je. Kau nak kahwin,kau nak tunang dengan siapa-siapa. Aku dah tak ada hak dah nak tuntut janji aku waktu tu. Aku redha. "

Lima tahun..Lima tahun yang menyesakkan.

Have been on the highest and the lowest..

But

1 in teenfiction 

When?

20april2017!

LemonGrabbe LemonGrabbe Apr 28
Prs bertugas apa? Prs sekolah aku sumpah tak ada function. Kalau busy pun pasal kem bongsu bagai tak pun nak buat persembahan.
Pshyco_drm Pshyco_drm 7 days ago
Ehh...same lah....but aq save duit banyak daging....Iphone mu tunggu aq datang
NeeshaDanie NeeshaDanie Jul 30, 2016
ahahaha, cerita ni pun ada nama adli ehh. stand for you name kan hahahhaha
sajidahpunya sajidahpunya Oct 23, 2016
Ha...ha...BOLA!!!BOLA!!!JDT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😈😈😈😈😈..........bengis.....
itsnby_tc itsnby_tc Sep 26, 2016
Tu ah aku mkn 2 pinggan xgemok2 bengang gilr plus jeles dgn kwn sku yg chubby tu mane xnyr asal balik kg mesti aunty2 bebel aku kurus ah ape ah bengang dowh 😭😭