For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
Stay Qowiy,My Love ✔️

Stay Qowiy,My Love ✔️

974K Reads 98.2K Votes 109 Part Story
لي By broleecomel Completed

"Stay qowiy?"

"Yes,stay qowiy."

-strictly,do not copy any of the ideas,phrases,words,dialogues from this story. thank you.

  • cancer
  • cinta
  • crush
  • heaven
  • islam
  • islamic
  • kemurungan
  • love
  • malay
  • melayu
  • sad
  • sedih
  • sekolah
  • suicide
  • teen
  • teenfiction
  • wattys2017
WidadAmsyar WidadAmsyar Feb 04
Aku dah bayang Perjanjian Raid. Eh gitu ke ejaannye 😂😂
Farrahash Farrahash Jul 30, 2017
nama dia yang adlina tu dah la sama dengan kakak aku,body kurus takkan gemuk pun sama jugak
FabulousAwards2018 FabulousAwards2018 Dec 10, 2017
Kami dapati novel anda begitu menarik jika anda ingin mengetahui kehebatan novel anda, ikuti lahh challenge ini
ana03_ ana03_ Dec 26, 2017
Ni sama dengan aku ni , dari kelas hujung mengejut masuk kekelas number2 yang paling pandai . Memang menyusahkan 😂
Lemonascent Lemonascent Apr 28, 2017
Prs bertugas apa? Prs sekolah aku sumpah tak ada function. Kalau busy pun pasal kem bongsu bagai tak pun nak buat persembahan.
Farrahash Farrahash Jul 30, 2017
memula aku pun confius,dah kalau nama Izz Adlina,perempuan la jawabnya😂