Stay Qowiy,My Love

Stay Qowiy,My Love

577K Reads 62.4K Votes 103 Part Story
لي By broleecomel Updated a day ago

"Stay qowiy?"

"Yes,stay qowiy."

-strictly,do not copy any of the ideas,phrases,words,dialogues from this story. thank you.

  • cancer
  • cinta
  • crush
  • heaven
  • islam
  • islamic
  • kemurungan
  • love
  • malay
  • melayu
  • sad
  • sedih
  • sekolah
  • suicide
  • teen
  • wattys2017
Farrahash Farrahash Jul 30
nama dia yang adlina tu dah la sama dengan kakak aku,body kurus takkan gemuk pun sama jugak
LemonGrabbe LemonGrabbe Apr 28
Prs bertugas apa? Prs sekolah aku sumpah tak ada function. Kalau busy pun pasal kem bongsu bagai tak pun nak buat persembahan.
Farrahash Farrahash Jul 30
memula aku pun confius,dah kalau nama Izz Adlina,perempuan la jawabnya😂
Psycho_drm Psycho_drm May 19
Ehh...same lah....but aq save duit banyak daging....Iphone mu tunggu aq datang
sajidahpunya sajidahpunya Oct 23, 2016
Ha...ha...BOLA!!!BOLA!!!JDT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😈😈😈😈😈..........bengis.....
itsnby_tc itsnby_tc Sep 26, 2016
Tu ah aku mkn 2 pinggan xgemok2 bengang gilr plus jeles dgn kwn sku yg chubby tu mane xnyr asal balik kg mesti aunty2 bebel aku kurus ah ape ah bengang dowh 😭😭