mart  ➸  taehyung (edit)

mart ➸ taehyung (edit)

24.7K Reads 151 Votes 4 Part Story
hiatus By YOUNG1E Updated Mar 25

❝ kau selalu datang sini sebab kau suka aku kan? Mengaku sahajalah. ❞

❝ kau kalau perasan memang no 1 kan? Malas aku nak layan! ❞

ㅡorang kata kalau kita asik asik cakap kita tak suka dengan seseorang itu, tak lama lagi orang yang kita meluat dan tak suka tu lah yang kita tergila gila。

©YOUNG1E | 2016 | taehyung // edited

  • army
  • bangtanboys
  • bts
  • love
  • mart
  • school
  • taehyung
  • taetae
Finaasyaa Finaasyaa Jun 19, 2016
update lagii eii perasan nyew tae but die memang handsome bkn terlajak tapi memang :DD
taetae_wifeu95 taetae_wifeu95 Aug 18, 2016
author dh tulis hiatus kt nme ff tu. so , it means author x smbung lgi la kn? (bgi pndapat je. jgn kecam)
xnxstae xnxstae Jun 18, 2016
Haihhh penyelamat plkk 😂😂🎉🎉 fuhh perasan nya lahhh alien sekor nihhh 😂😂😂
MixxRoseyien MixxRoseyien Aug 12, 2016
Dup dap dup dap wei jantung kau tu mirae! Hahahahaha. Hwiting author! Update soon