Lara Qistina | Romance

Lara Qistina | Romance

35K Reads 750 Votes 19 Part Story
Aen Sa'ari By aensaari Updated Jan 08

From : Unknown, 6.45 a.m.
      Wake up, sayang. Your sunshine is waiting for you.
      
      Qistina tidak menyangka pesanan yang diterima dari penyampai misteri itu merubah segala-galanya. Dia juga tidak menyangka hatinya begitu mudah menyenangi dan menerima bait-bait manis si dia.
      
      Di saat hatinya sudah jatuh hati, dia mula berperang dengan kisah silam sendiri. Dia tidak mahu penyampai misteri itu menjauhkan diri. Dalam pada masa yang sama, dia juga tidak mahu dirinya ditinggalkan sekali lagi.
      
      Mampukah dia berjuang untuk cintanya kali ini?
  
  ----------
  
  Warning! : 18SX Romance Novel

NaimAlKalantani NaimAlKalantani May 25, 2016
aku baca bab ni saja pun dah kesat peluh di dahi. dasat sangat ni.
CahayaZawanah CahayaZawanah May 26, 2016
omooo. bestnyeee!! betul2 my style cerita ni 😍 jalan cerita dan penulisan yg baik. awak lebih berbakat, nak dibukukan pulak tu. saya solute lah sebab awak sudi bca cerita saya yg masih kekurangan tu. 😭🙈
NazreyDylandy NazreyDylandy May 15, 2016
Cepatlah update next chapter!!! Tazzabarrrrr ni!!! 😁😁😁
_orkedbiru _orkedbiru May 15, 2016
Kalau nak kena tunggu 10 vote, harap2 la wattpad bagi peluang setiap pengguna untuk vote berkali2.