Lara Qistina

Lara Qistina

30.3K Reads 595 Votes 14 Part Story
Dr. Aen Sa'ari By aensaari Updated Nov 04

From : Unknown, 6.45 a.m.
    Wake up, sayang. Your sunshine is waiting for you.
    
    Qistina tidak menyangka pesanan yang diterima dari penyampai misteri itu merubah segala-galanya. Dia juga tidak menyangka hatinya begitu mudah menyenangi dan menerima bait-bait manis si dia.
    
    Di saat hatinya sudah jatuh hati, dia mula berperang dengan kisah silam sendiri. Dia tidak mahu penyampai misteri itu menjauhkan diri. Dalam pada masa yang sama, dia juga tidak mahu dirinya ditinggalkan sekali lagi.
    
    Mampukah dia berjuang untuk cintanya kali ini?

aku baca bab ni saja pun dah kesat peluh di dahi. dasat sangat ni.
omooo. bestnyeee!! betul2 my style cerita ni 😍 jalan cerita dan penulisan yg baik. awak lebih berbakat, nak dibukukan pulak tu. saya solute lah sebab awak sudi bca cerita saya yg masih kekurangan tu. 😭🙈
Cepatlah update next chapter!!! Tazzabarrrrr ni!!! 😁😁😁
anjeelinaa_ anjeelinaa_ May 15
Kalau nak kena tunggu 10 vote, harap2 la wattpad bagi peluang setiap pengguna untuk vote berkali2.