Puisi cinta hipster ( COMPLETED)

Puisi cinta hipster ( COMPLETED)

52.4K Reads 3.4K Votes 113 Part Story
Amber By Sweet_Amber_ Completed

Hanya yang pernah kecewa, turut sama menangisi 

Highest rank 》》》 1st rank

Qyrariz Qyrariz Jan 17
Saya dah move on dari luaran tapi hati tak berganjak pun 😭😭😭
ciklengkuas ciklengkuas Oct 03, 2016
Ah ni betul . Nak bangkit dari lupakan someone tu susah ,even kita yakin laa konon dah lupa. But we know what we had lie to our self comes to a point which we cannot distinguish the truth within us.
ika4may ika4may Jan 05
Dah move on.. tpi bila ternampak balik muka dia hari ni lpas sebulan cuti sem.. tiba2 jantung berdegup lagi.. alahai.. masih sayang pada bestfriend sendiri.. susahnya nak move on.. ;)
airinsyzw airinsyzw Jul 04, 2016
Kawan baik mana pun..tak semestinya dia akan ade utj kita Buat selamanya..kwn baik pun boleh tikam belakang...hahaha....penah rasa sakit sbb kwn..menarik puisi 👍