Puisi cinta hipster ( COMPLETED)

Puisi cinta hipster ( COMPLETED)

80.9K Reads 5K Votes 116 Part Story
Amber By Sweet_Amber_ Completed

Hati dia kejung, beku. Tapi di tangan lelaki itu, hatinya mulai mencair. 

Highest rank 》》》 1st rank

  • hipster
  • kehidupan
  • perasaan
  • puisi
  • putuscinta
firdausman firdausman Dec 05
Memang ka susah hemm kalau duk ingt kenangan kma memang tak guna kan😵 mau gila di buatnya😂
firdausman firdausman Dec 05
Memang ka susah hemm kalau duk ingt kenangan kma memang tak guna kan😵 mau gila di buatnya😂
nsnoly nsnoly Jun 20
Btw , puisi yang amat menarik. I really like it😍 always support you
Saya dah move on dari luaran tapi hati tak berganjak pun 😭😭😭
nurflwr nurflwr Oct 03, 2016
Ah ni betul . Nak bangkit dari lupakan someone tu susah ,even kita yakin laa konon dah lupa. But we know what we had lie to our self comes to a point which we cannot distinguish the truth within us.
ika4may ika4may Jan 05
Dah move on.. tpi bila ternampak balik muka dia hari ni lpas sebulan cuti sem.. tiba2 jantung berdegup lagi.. alahai.. masih sayang pada bestfriend sendiri.. susahnya nak move on.. ;)