NEW: Tap by Wattpad
FREE Addictive Chat Stories 😍🔥
DOWNLOAD NOW!
ISTERIKU CIK BURUNG HANTU

ISTERIKU CIK BURUNG HANTU

7.2K Reads 524 Votes 50 Part Story
NasNasuha By NasNasuha Updated Feb 11

Sofya Saffrina, seorang gadis yang terpaksa berkahwin dengan jejaka tampan yang kaya tetapi sombong .Sebagai insan yang mempunyai hati dan perasaan, dia akhirnya terima untuk membina istana bersama lelaki itu. 
    
    Shahmien Aiman, seorang jejaka tampan yang dibesarkan dalam keluarga yang mewah. Dia terpaksa menerima permintaan terakhir daddynya yang ingin melihat dia berkahwin dengan anak perempuan kepada kawan lamanya

    Perkahwinan yang membatu pada mulanya akibat daripada kisah silam yang pahit buat Sofya Saffrina, mulai cair setelah hujan cinta membasahi hati.kabahagiaan yang dirasa hanyalah sementara apabila hadirnya Sofya Sarina, kekasih Shahmien Aiman yang pernah membuatkan dia terlalu membenci akan wanita.Tidak cukup dengan itu, hadir pula seorang lelaki yang pernah merisik Sofya Saffrina pada masa usianya 17 tahun. Lelaki itu menuntut janji daripada kedua ibu bapa Saffrina. Apabila dua dendam bergabung adakah istana cinta yang dibina tanpa rasa pada dasarnya akan berkekalan atau musnah ditengah jalan?

No comments listed yet.