MV ↪ Min Yoongi [ COMPLETED ]

MV ↪ Min Yoongi [ COMPLETED ]

24.9K Reads 3.6K Votes 22 Part Story
adriana By -Baekcon Completed

" Woi ! Jangan lepak dekat sini lah ! Aku tengah shooting untuk music video aku ! "


" Eh lah yeke ? Sorry " 


Sebuah cerita di mana seorang perempuan yang tidak sengaja masuk ke dalam camera semasa rakaman music video seorang lelaki .

Started ; 8/5/2016 

Ended ; 13/8/2016

[ COMPLETED ]

  • bts
  • yoongi
-jacknie -jacknie Sep 13
Aku benci org camtu .. asyik nak ikot org je .. org bole panggil sendiri lah
-jacknie -jacknie Sep 13
Wow .. ayat sentap untuk org yg ingin bunuh diri sebab cinta .. 👏👏 boleh dijadikan sebagai teladan 😂
-jacknie -jacknie Sep 13
Author la author pertama yg gunakan minuman teh kat ff dia .. tak pernah lagi sebelum ni saya baca perkataan "teh" kat mana2 ff .. daebah ahh author ! 👍
yunichip yunichip Nov 13, 2016
HahahahahahahahahahahahahahahhahahAHAHHAHAHA😹😹😹😹😹😹😹