Да принадлежиш на друг (ПОДЛЕЖИ НА РЕДАКЦИЯ)

Да принадлежиш на друг (ПОДЛЕЖИ НА РЕДАКЦИЯ)

18.7K Reads 1.7K Votes 47 Part Story
Human By the_hidden_lady Completed

Страхът и болката бяха навсякъде с мен. Болка от шамара на Хари. И не физическа, а душевна. Той обеща да не ми посяга отново, но го направи. От това ме е страх. Той не държи на думата си. Днес шамар, утре какво? Побой? Не трябваше да му говоря онези лъжи. Аз бях негова. Принадлежах му от деня, в който описах черешовите му устни. Бях негова от момента на моето първо прехласване по него. Само че той не го знаеше. Каква каша забърках?

Тя обожава музиката и танца. Балетът е в кръвта й. Доскоро беше най-усмихнатото и лъчезарно момиче , спиращо дъха.Живота й беше прекрасен. Гадже, приятелка, добри оценки в училище, старт в кариера като прима балерина. Но всичко хубаво си има своя край. 

Наскоро приключилата връзка на Елизе я разбива. Тя е съкрушена и единственият, който може да излекува сърцето й е ТОЙ. Хари Стайлс. Нито той, нито тя знаят за съществуването на другия. Но съдбата има планове за тях. 

Дали Хари ще е лекът или отровата за едно невинно, разбито сърце?

Корица - blingsFOX

Трейлър - Storytoo

  • fanfiction
  • балет
  • елизе
  • огън
  • страст
  • хари
Rally_S69 Rally_S69 May 11, 2016
Unikalna glava 😍 😍 😍 😍 😍 😍  Nz dali Haz e dobre s glavata, no mu se poluchava sa drazni Elize 😈😈😈😈 Koga ste kachish nexta NQMAM TURPENIE 😘 😘 😘 😘 😘
the_hidden_lady the_hidden_lady May 11, 2016
Ще се опитам днес вечерта и ти благодаря, че следиш книгата :)