Encik Playboy

Encik Playboy

22.4K Reads 1.1K Votes 16 Part Story
Kimchimansae🐞 By Miss_Army17 Updated Nov 28

Hanya kerana ingin membuktikan kepada kawan-kawannya bahawa dia ialah Playboy Malaya yang sejati,dia menerima cabaran seorang rakannya untuk mempermainkan salah seorang gadis yang dipilih.

Semuanya telah diatur semata-mata ingin membuktikan yang dia senang untuk mengahwini sEseorang gadis.Walaupun dia berjaya mendapatkan gadis itu tetapi dia gagal untuk memperoleh cinta gadis yang kini bergelar isterinya.

Tanpa sedar,dia benar-benar telah jatuh cinta dengan gadis itu dan berusaha untuk mendapatkan gadis itu semula.Tetapi apakah yang akan terjadi apabila gadis itu mendapat tahu niat sebenar suaminya selama ini?

Takdir Allah tiada siapapun yang tahu.Saat gadis itu kembali rapat dengan bekas kekasihnya,saat itulah cintanya kepada suaminya kian mekar.Namun semuanya sudah terlambat apabila suaminya melepaskannya dengan tenang sebelum lelaki itu menghembuskan nafas terakhirnya.

"Mungkin ini yang terbaik untuk kau,bahagialah kau dengan pengganti ku."

Zulcai9 Zulcai9 May 15
Laa chptr 1 je hahaha dh syok bca nk next teda dh haha.. Xpa plahan2 writng hehe. 👍
anis_nark anis_nark May 15
Akk author ni otak ape eh? Imaginasi tu tinggi gunung Everest! Idea dtg mcm hujan! Haish..dh la semua citer gempak! I'm soooo jelly lah dkat akak!