PREJUDECĂȚI ( I)

PREJUDECĂȚI ( I)

271K Reads 18.1K Votes 56 Part Story
yokoyokosi By yokoyokosi Updated Jul 21, 2016

,,Dacă iubești pe cineva, atunci îl iubești asa cum e, si nu cum ai dori tu să fie"
Lev Tolstoi

,,Prejudecățile sunt rațiunea proștilor"
Voltaire 

Uneori viața te aduce într-un loc în care n-ai fi crezut niciodată, așa i se întâmplă și Alinei,  o tânără invatatoare detașată intr-un sat îndepărtat de orașul din care provine. Acolo este abordată de un tânăr interesant de care se îndrăgostește. Dar dragostea lor va putea rezista, atunci când ea îi afla originea? Vor putea trece peste prejudecățile tuturor, atunci când vor afla ca o româncă se iubește cu un țigan?

  • conflicte
  • dragoste
  • iubire
  • prejudecati
Ce tare ar fi sa vezi mai multi oameni din sat cum îmi cu asalt dealul și își cauta o piatra sa stea pe ea și sa vorbească la telefon. Niște băncuțe ceva, dom'Primar, ca de-aia te-au ales oamenii ăștia. Cineva poate sa construiască și un mic magazin cu terasa pentru cafea, suc și bere.
Și la mine în sat se mai salută oamenii când se întâlnesc.
Kill-Em Kill-Em Jul 29, 2016
Heii... Dacă vrei un trailer Poti apela la cartea mea cu trailere. Si dacă vrei o altă coperta Poti apela la cartea mea cu coperti 😍😍
RODICA2791128 RODICA2791128 Aug 29, 2016
Apreciez ca actiunea are loc in Romania , si imi place si meseria aleasa pentru Alina,  mi se pare ca e ca o gura de oxigen.
dumitrusimina dumitrusimina Jul 02, 2016
E nebuna! A invatat si zi mersi ca a gasit post, altele fac alte meserii ;) a ta o sa faca ceea ce e onest.
IvoDima IvoDima May 24, 2016
Mi s-a deschis apetitul pentru bataie :)) e interesanta noua idee si am apucat sa citesc doar primul capitol, insa iti promit ca dupa sesiune o sa recuperez :* Multa bafta :*