NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Dia, Jejaka Charming

Dia, Jejaka Charming

45.7K Reads 2.9K Votes 19 Part Story
Maidelixea By mai_fancy00 Updated Mar 10

Dia datang bila aku dah move on,
           
      Dia jadi lagi kacak, lagi berpengaruh - yang paling penting dia LEMAH LEMBUT!. Sekejap bukan lembut macam sotong, maksud aku dia lagi charming gitu. Semua jadi cair dengan dia ( termasuk diri ini)
            Sekarang cakap dengan aku , macam mana aku nak move on??!!  ( baling pinggan ) -  Anastasia
  
  __

 " Bukan ke awak tak suka saya? Awak tak rasa terbeban ke? Boleh ke awak jaga saya? Mak awak paksa awak kahwin dengan saya ke? Awak boleh cancelkan perkahwinan ini sebelum terlambat. Saya tak nak kahwin atas paksaan. -" tanya Anastasia bertubi tubi. 

" Anastasia..dengar apa yang saya nak katakan pada awak ini betul-betul -" kata Hakim dengan nada yang serius. Wajah Anastasia dipalingkan sedikit ke arahnya. 

" First, saya suka awak. Second, tak-saya tak rasa terbeban untuk jaga awak. Third, tak. Mak saya tak paksa saya kahwin. Keputusan ini 100% daripada diri saya sendiri. Last, no. I will not cancel this wedding because my dear, 

You will be my wife and I will be your husband.  -"

itzhanani itzhanani Jun 06, 2016
Kalau ada Hakim in real life kan.. agaknya iman ai berterabur bergolek berguling ber-hip hip hoorey lagi.. parah..
DeStyles24 DeStyles24 Dec 28, 2016
Hi if youre looking for casting members go check out my male casting members
TheQaiserDR TheQaiserDR Feb 26
Baru perasan dh ada book 2; dia jejaka charming. Mesti best ni.
- - Jun 09, 2016
Author update auuu auu .. Ship sngat hakim ngn anna tu. Haks😂