Pleacă, dar nu mă uita! (Finalizată)

Pleacă, dar nu mă uita! (Finalizată)

77.4K Reads 6.8K Votes 42 Part Story
Roxana Roșca By Rroxanne13 Completed

Iubirea lui era toxică, iar atingerea sa devenea din ce în ce mai periculoasă. Eu eram prea îndrăgostită ca să-mi pot da seamă cât de mult mă rănea. Îl iertam pentru fiecare greșeală făcută, până când greșeala începusem să fiu chiar eu. Totuși, ce este viața atunci când trăiești doar pentru a adăuga o nouă zi în calendarul vieții? Era, oare, deajuns să mă mulțumesc cu toate rănile pe care el mi le provoca atât în suflet cât și pe trup? Respectul se pierduse, iar iubirea pe care el tot mi-o promitea, se transforma în boală și obsesie. Voiam să scap, să fug de tot ceea ce el îmi oferea. Însă îmi era frică, frică de el, de mine și de tot neprevazutul care mă aștepta dacă aveam de gând să închid acest capitol din viața mea. 

Locul #3 , 20.01.2017
Locul #1 , 27.01.2017
Locul #1 , 31.01.2017
Locul #2 , 6-7.02.2017
Locul #1 , 14.02.2017

Copertă realizată de @AdeleFathma

Alison Miller, elevă în ultimul an de liceu, trăiește o poveste de iubire alături de băiatul visurilor ei. Dar, cum orice relație este perfectă la început, ea își dă seama că el nu este absolut deloc ceea ce ea a visat. Manipulator, agresiv și egoist, el o schimbă pe Alison atât de tare, încât aceasta își pierde atât încrederea în ea, cât și în cei din jurul său.Experiența îngrozitoare pe care o trăiește alături de el o schimbă pentru totdeauna determinand-o să nu se mai respecte pe sine și să ducă o luptă interioară cu propria ei persoană. Oare va mai putea ea să o ia de la început și să iubească din nou? Oare trecutul rămâne trecut pentru totdeauna?

 • agresiune
 • dezamagire
 • fictiune
 • fictiune-generala
 • generala
 • mister
 • obsesie
 • pasiune
 • respect
 • speranta
AntoanetaAntonov AntoanetaAntonov Apr 26, 2017
Eh, se mai intampla. Oricum parintele se simte mai vinovat decat ea ca nu a reusit sa anticipeze si sa previna.
AntoanetaAntonov AntoanetaAntonov Apr 26, 2017
O eroare care vad ca-i constanta. Cand faci trecere de la dialog la narare nu folosesti punct, ci virgul. Dau un ex ca sa intelegi exact: "ma duc afara, am spus. Sa iau florile, si am iesit pe usa inainte ca el sa mai zica ceva" 
               :-)
AntoanetaAntonov AntoanetaAntonov Apr 26, 2017
Panarama. L-as felia incet, folosind o lama ruginita pentru maximum de efect.
arzatto arzatto Mar 25, 2017
Îmi place cartea la nebunie te pup si sper sa citesti si cartea mea o zi frumosa iti doresc.
AlaRamses1 AlaRamses1 Sep 05, 2017
Niciodată nu am înțeles de ce ,barbatii,fug mai repede decât femeile...Nu mereu se întâmpla așa,dar de-obicei da.
albinutaaa albinutaaa Jun 29, 2017
Deși e prima ta carte de dragoste trebuie sa recunosc că e foarte buna până aici. Îmi place și cred că o să fie una dintre preferatele mele.