NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Bekas Kekasih

Bekas Kekasih

31.6K Reads 1.4K Votes 15 Part Story
beytabery By beytabery Updated Sep 25, 2016

"Apa dah nama kau?"
"Yaz. Min. Dah. Lia"
"Okey Lia macam..-"
"Panggil Min je"
"Siapa pula Min ?"
"Yazmin, sayalah lagipun..-"
"Aku dengar Lia je kau sebut tadi but nevermind asal ada juga perkataan Lia dalam nama kau kan"

Penemuan pertama yang menjadikan seorang adam ingin mengenali rapat sang Hawa yang garang, mungkin mulut sedikit puaka ni

"Sejak bila taste kau minah singa ni?"
"Sejak ada orang nak muntah tengok muka aku"

Tapi dengan salah faham yang tercipta, gelaran kekasih menjadi bekas kekasih.

"Yes, kita over no more kekasih"
"Oh mudahnya cakap. Okey. Jadi dah boleh panggil bekas kekasih lah ni ?"

Kisah biasa, kekasih yang bertukar menjadi bekas kekasih. Typical couple hostel maybe. Kah!

girljune girljune May 02, 2016
Best la...nanti msti best tgk aniq pjk lia blik untuk dia...sis yg crita pendek tuh last story jandaku kan?