Bekas Kekasih

Bekas Kekasih

37.4K Reads 1.6K Votes 15 Part Story
beytabery By beytabery Updated Sep 25, 2016

"Apa dah nama kau?"
"Yaz. Min. Dah. Lia"
"Okey Lia macam..-"
"Panggil Min je"
"Siapa pula Min ?"
"Yazmin, sayalah lagipun..-"
"Aku dengar Lia je kau sebut tadi but nevermind asal ada juga perkataan Lia dalam nama kau kan"

Penemuan pertama yang menjadikan seorang adam ingin mengenali rapat sang Hawa yang garang, mungkin mulut sedikit puaka ni

"Sejak bila taste kau minah singa ni?"
"Sejak ada orang nak muntah tengok muka aku"

Tapi dengan salah faham yang tercipta, gelaran kekasih menjadi bekas kekasih.

"Yes, kita over no more kekasih"
"Oh mudahnya cakap. Okey. Jadi dah boleh panggil bekas kekasih lah ni ?"

Kisah biasa, kekasih yang bertukar menjadi bekas kekasih. Typical couple hostel maybe. Kah!

Where r you?ingat lagi tak i ni?yang suka sangat comment dalam Masih Aku Cinta?(sebelum tu ofc name lain,haha) It's okey kalau tk ingat ,i faham😂.lama cari name you, but tkdk last-last jumpa story MAC .then nampk you buat novel ni. Em em bila nak sambung?suka sangat ni.❤
girljune girljune May 02, 2016
Best la...nanti msti best tgk aniq pjk lia blik untuk dia...sis yg crita pendek tuh last story jandaku kan?