mateen

mateen

191K Reads 9.3K Votes 32 Part Story
Shazilah By shazilah Completed

Maria maisara. nama secantik tuannya. tetapi hidup nya malang kerana dia dijual oleh Ayah tiri nya sendiri. apa salah nya sehingga dia dijual? dia hanya gadis biasa yang tidak punya apa apa.

Dato haiqal mateen. seorang playboy terkenal dan juga seorang gang berkerjaya. muda muda sudah mempunyai pangkat dato. dia mempunyai rupa paras yang menawan. dia tidak pernah membeli mana mana gadis dari kelab malam. tetapi Maria berbeza! dia mahukan maria menjadi miliknya dan dia mahu jalan kan misi balas dendam nya!

"kau akan menderita maria! kau belum kenal aku siapa". - Dato haiqal mateen

"tapi kenapa saya? saya tak kenal awak dan saya tak pernah buat salah kat awak". - Maria Maisara

"nie semua salah bapak kau! sebab bapak kau parents aku mati!". -Dato Haiqal Mateen

Nak tahu cerita nie menarik ke tak? ha meh lah Baca

#12 in romance  (07/12/2016)

WNrAtikah WNrAtikah Jun 08, 2016
Menarik sangat cerita ni, tak sabar tunggu apa yg akan terjadi seterusnya 😊😊
npqah_ npqah_ Dec 10, 2016
jalan cerita dia sama pulak dgn mr devil mr hero😅 takpa kipidap sis!
HawaIzzti HawaIzzti Jun 06, 2016
sis hai👋👋br bc bab satu pn da best cerita ne mmg menarik sy akn tggu utk next chapter😄😄
ReenSyazreena ReenSyazreena Oct 31, 2016
Oh my... I singgah sini sebab tertarik dengan tajuk dia. Ehh
PuanEllieya88 PuanEllieya88 Oct 28, 2016
Cerita yang menarik.. Saya da baca sampai part 9, cuma ada sedikit persamaan dengan novel ombak rindu.. Jangan kecam saya ya,itu apa yang saya rasa sahaja.. Btw..gaya penulisan superb.. Santai ja.. :)