[COMPLETED] Silent Married 침묵 결혼 (Mingyu Fanfic)

[COMPLETED] Silent Married 침묵 결혼 (Mingyu Fanfic)

101K Reads 11.1K Votes 77 Part Story
킴민규 (KMG) By SuamikuKacakGila27 Completed

Sepatutnya Kang Aeyeon yang menjadi pasangannya. Tetapi apabila tiba masa, dia menghilang. Meninggalkan Kim Mingyu sendirian seminggu sebelum majlis berlangsung. Majlis terpaksa ditangguhkan untuk mencari Aeyeon. Bukan senang hendak menemui gadis itu. Mingyu mula kebuntuan. Majlis semakin dekat. Akhirnya, satu-satunya jalan dia ambil.

"Lepas ni you akan jadi isteri I. Tapi ingat, just silent married. I tak nak you bocorkan perkahwinan ni kat sesiapa." -Kim Mingyu-

Pelik. Silent married, tapi menggantikan Kang Aeyeon kepada Seol Hana dan semestinya akan ada ramai jemputan, bukan? Mingyu mahukan Hana menyamar menjadi Aeyeon sekali gus menikahi wanita itu. Mingyu ada perancangannya sendiri. 

"Sampai bila kita nak silent married? Kita tak serupa suami isteri pun. You 'dera' hati I. Pura-pura bercerai atas nama Aeyeon tapi masih dengan I dan kita silent married. Gyu, you're to much." -Seol Hana-

Nantikan...

***full sinopsis kat prologue***

[1# IN FANFICTION]

MrsMinChen MrsMinChen May 19
😂😂😂😂😂 mingyu... laki orang~ sohib ku dah jadi laki orang... hahahahahahhaha.. mohon jangan jadikan THE8 laki orang.. dia masih tak matang
AI ADA TANTE... BISA JADI ISTERINYA ANAKMU 🍃🍃😂😂😂
wonigyu- wonigyu- May 20
OMG Kak, tukar cast ? Where's wonwoo hahaha finally wonwoo save.
“Baby ini anak mingyu. Kalau tak caya pi la buat ujian dna.”