My Crush Stole My Diary

My Crush Stole My Diary

82.1K Reads 9.6K Votes 55 Part Story
YongShiRa By YongShiRa Completed

Kwon Mina telah lama memendamkan perasaannya terhadap Jeon Wonwoo. Ya, itupun setelah sembilan tahun mereka tidak bersua muka.

Sehinggalah pada suatu ketika, diary kecil milik Mina telah hilang.


And guess what? 


Diary itu ada pada Jeon Wonwoo itu sendiri.

Perasaan yang lama menghilang muncul semula..


Ditambah lagi dengan syarat yang diberikan oleh namja tersebut menambahkan lagi kekeliruan pada Mina.


"Crush aku curi diary aku! Ah, ottokhae!"

Suka duka mereka dihadapi bersama. Pelbagai cabaran datang menimpa.

Dapatkah mereka mengekalkan hubungan mereka yang semakin erat dengan bebunga cinta yang kian berputik?


Started: 26/4/2016
End: 16/8/2016

{Pada mulanya mungkin agak kurang sedikit, but...please give it a try!}

PCC: Bts Wife.

  • crush
  • fanfiction
  • humor
  • nerd
  • romance
  • seventeen
  • wonwoo
--idcmannn --idcmannn May 28, 2016
Mina aush dkt cover Fanfic ni aku ingat sapalah 😅 rupanya Mina tak perasan
ninasleyfz ninasleyfz Dec 12, 2016
ermm awak lagi satu...saya just bg tau kat sini tay...takut menggangu pulak kat situ.Sekali dengan bts boleh kan?just genre fanfiction...lpstu tulis BTS [BigHit].Esok saya keluar rumah..nanti petang dalam pukul 4 or 5 saya pm awak tau...khasahaminda
ninasleyfz ninasleyfz Dec 12, 2016
hai awak...mian klau tak balas mesej awak...saya nak minta tolong buatkan cover book saya boleh? Tentang bts vampire...Mian @YongShiRa