Wild

Wild

14.2K Reads 1K Votes 24 Part Story
G. Anamaria By -Sterre Updated Nov 30

După ce au crescut, Ashley, Asher si Ashton, au început în cele din urmă să își ia treaba in serios, erau copii unor mafioți, trebuiau să aibă grijă unii de ceilalți ori ce ar fi, nimeni nu este lăsat in urma, nici o treaba nu este lăsată neterminată.
Ei si restul găști, formată din prieteni și totodată verișorii lor: Eliot, Zoey, Roy, Troy, Daria si Darcie, formează cea mai buna echipa de la sediul din NY, însă ce se va întâmpla când o alta este adusă la sediu, si noi adversari apar pe pista, si intre ei se va porni o luptă pentru supremație în sediu, si o alta pentru menținerea titlului de "HeadTrack" al echipei Wild.
Vor reuși Ashley, Asher si Ashton să își mențină echipa pe primul loc sau vor fi detronati de "Dragons".
Va reuși Tris împreună cu Alex să le facă față certurilor celor două grupări, sau vor claca si o vor trimite pe una dintre ele în Londra tocmai pe un alt continent.
Aflați doar în Wild.

#Volumol doi din Tiger
#O poveste originala TBWW
#Acum

#8 în Acțiune - 19.08.16
#5 în Acțiune - 26.08.16
#3 în Acțiune - 03.09.16

Ale94unn Ale94unn Apr 29
Wow ce super 😍😍 deabea astept next , apropo ashley seamana cu tris (sper ca nu am pocit numele) :) 😂❤❤❤💋🙈
Oau..super am ramas fara cuvinte.fata de primul volum ii schimbat radical.dar imi place mai mult asta❤💋 sper sa pui continuarea mai repede
Kill-Em Kill-Em Nov 17
Hei, daca ai nevoie de o altă coperta poţi apela la noua mea carte #KillCoversForWattpad
stefaniaaap stefaniaaap Apr 29
Abia astept next-ul daca primul volum mă captat foarte tare al doilea nici nu mai zic,multumesc pentru un volum incredibil si pentru capitolul din acest volum te pup si îți ador cărțile!!!
Oau..chiar am ramas fara cuvinte...muta pe total..super sper sa pui volumul 2 ...desi ii total radical fata de primul asta imi place mai mult💋❤😉
Super capitol ! Sper ca vei pune următorul capitol cat mai repede pentru ca nu mai am rabdare. 
               P.S. sunt o mare fana Tripletii Tomson! <3 <3