[COMPLETE] Appa, Please Marry Her!

[COMPLETE] Appa, Please Marry Her!

12.5K Reads 1.1K Votes 20 Part Story
ChaeHyungWon By Sheril_Kookie Completed

(Status ; completed)

-CAST-

< BTS V > Kim Tae Hyung
< ulzzang > Park Yura
< ulzzang > Kim Hae Ri

Buat masa ni, tiga orang tu je pelakon utama. Nanti akan ditambah lagi. 

Aigoo. Saya tak reti nak buat sinopsis la. Hehe. Baca je la kalau nak tahu k ?

Persoalannya sekarang, betulkah Kim Hae Ri itu anak perempuan kandung Kim Tae Hyung ? 

Sedangkan Tae Hyung belum pon berkahwin lagi. 

Dan siapa pulak Park Yura ? 

Dan BTS?? 

Haha. Kalau you alls nak tahu, silalah baca fanfic ni. Kalau suka, vote and comment juseyo. 

[Ex : Credit to Chansa Graphic Shop]

Thanks for the beautiful poster ♡

Enjoy. 

@Sheril_Kookie

taewifeu- taewifeu- Dec 27, 2016
Masha allah  ... Aq pon x reti msk ... X de lk rentung dapur aq ... (Lol)
jiminmonster- jiminmonster- Apr 30, 2016
You did the great job! 😍 please continue it as soon as possible ♡♡
bts_jiminology bts_jiminology Jun 14, 2016
Me too...i dont like pink but aku suka biru langit dan purple😂😂😂
jiminiekpoper jiminiekpoper May 01, 2016
Palli update my chingu.hihihi.ko tau kan knapa aq suruh update cpt?*senyum smpai trlinga*
jiminmonster- jiminmonster- May 02, 2016
Oh nooooo! This is so sweettt! 💞💞 i really thought Hae Ri anak V and tertanya-tanya mana omma Hae Ri . Ehh its okay lah Tae Hyung married with me and i will take care our daughter. Kehkehkeh XD *lari dari Jimin*
swag_77 swag_77 Sep 22, 2016
Dapat bayangkan macam mana jalan ceritanya macam drama dan betapa comelnya Taehyung dengan Haeri😍😍😍