[COMPLETE] Appa, Please Marry Her!

[COMPLETE] Appa, Please Marry Her!

9.9K Reads 1K Votes 20 Part Story
ChaeHyungWon By Sheril_Kookie Completed

Guys, bayangkan V jadi Appa

-CAST-

< BTS V > Kim Tae Hyung
< Park Bo Young > Park Yura
< ulzzang > Kim Hae Ri

Buat masa ni, tiga orang tu je pelakon utama. Nanti akan ditambah lagi. 

Aigoo. Saya tak reti nak buat sinopsis la. Hehe. Baca je la kalau nak tahu k ?

Persoalannya sekarang, betulkah Kim Hae Ri itu anak perempuan kandung Kim Tae Hyung ? 

Sedangkan Tae Hyung belum pon berkahwin lagi. 

Dan siapa pulak Park Yura ? 

Dan BTS?? 

Haha. Kalau you alls nak tahu, silalah baca fanfic ni. Kalau suka, vote and comment juseyo. 

[Ex : Credit to Chansa Graphic Shop]

Thanks for the beautiful poster ♡

Enjoy. 

@Sheril_Kookie

kyungru kyungru Apr 30
You did the great job! 😍 please continue it as soon as possible ♡♡
Me too...i dont like pink but aku suka biru langit dan purple😂😂😂
Palli update my chingu.hihihi.ko tau kan knapa aq suruh update cpt?*senyum smpai trlinga*
kyungru kyungru May 02
Oh nooooo! This is so sweettt! 💞💞 i really thought Hae Ri anak V and tertanya-tanya mana omma Hae Ri . Ehh its okay lah Tae Hyung married with me and i will take care our daughter. Kehkehkeh XD *lari dari Jimin*
JZNYC15 JZNYC15 Sep 22
Dapat bayangkan macam mana jalan ceritanya macam drama dan betapa comelnya Taehyung dengan Haeri😍😍😍
Me too...i dont like pink but aku suka biru langit dan purple😂😂😂