NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Cinta Si Gay

Cinta Si Gay

2.9K Reads 166 Votes 11 Part Story
cat By kkamjonghunnie Completed

Lu Han atau Luhan. Dia merupakan warganegara China yang menetap di Korea kerana dia mempunyai sebuah syarikat di sana. Dia mempunyai jawatan tinggi di syarikat tersebut iaitu sebagai CEO di Lu Entertainment Luhan seorang yang suka berfoya-foya dan playboy. Dia mempunyai ramai teman wanita dan dia pasti yang dia ni memang straight like a ruler. Dia memang suka perempuan and curve body. Betul ke? Hahahaha tengoklah dulu.
 

Oh Sehun atau Sehun. Dia berumur 23 tahun dan dia masih lagi tidak mempunyai kerja tetap. Dia bekerja sebagai pelayan di sebuah kafe. Dia amat letih dengan hidupnya tetapi dia tetap perlu teruskan hidupnya. Sehun terpaksa bangun awal pada setiap hari dan balik pada lewat malam. Hidup Sehun memang teruk tetapi dia tetap gembira. Hinggalah pada suatu hari,hidupnya berubah dalam sekelip mata. Apa yang jadi?

Kyurumi Kyurumi Jul 03, 2016
HAHAHAHAHAHA !!! Tergelak aku baca quotes nihhh.. Mana dapat idea hah? Lhooooollll..
BaekhyunGay BaekhyunGay Nov 03, 2016
I love this story xD sebab selalunya keluarga akan menghalang..but damn!! His mother x halang!!!! I love your FF!! Keep it up!!!!"/%03+3(£9('%/4(((3+/£/£99/&;4 #9(%;;39%/%