Ava #Netties2017

Ava #Netties2017

65.3K Reads 5.3K Votes 44 Part Story
Madieke Haazen By The_Wolf_Of_Light Updated Dec 04, 2017

Mensen en weerwolven die samen leven. Het moest gebeuren toen de weerwolven ontdekt werden. Maar de meest gevreesde Alfa Jax wilde meer macht. Hij zorgde ervoor dat hij de heerser werd van de hele wereld. Op het eerste moment waren alle weerwolven blij. Tot dat Alfa Jax een groot leger maakte en alle packs die hij kon vinden, vernietigen. De weerwolven werden opgepakt en meegenomen. Sommige moeten voor Jax werken, andere werd vermoord. Behalve voor een weerwolf. Die is als eenigste de hoogste van de hoogste de gevangenen van Jax. Het is de Alfa van de White moon pack. Alfa Scott. Niemand weet waarom Jax hem nog niet heeft vermoord. Wat wilt hij van hem? 

Die vraag stelt Ava ook af. Zij is de dochter van Scott en samen met haar moeder duiken ze onder bij een boederij. Ze heeft haar vader nooit gekent. Toch wilt ze hem graag zien. Maar natuurlijk wilt haar moeder dat ze veilig blijft. 

Maar als iemand Ava en haar moeder veraad moet Ava vluchten voor haar leven. Haar moeder word opgepakt door de Evilanten en Ava kan niks anders aan denken dan haar ouders redden.

Daarvoor moet ze naar de grootste stad van de wereld. De stad Zaxian. De plek waar Alfa Jax woont. De plek waar haar ouders ergens verborgen zijn. Hoe kan een weerwolf die alleen de natuur kent overleven in een stad. Het word allemaal nog gekker als Ava er achter komt wie haar mate is.

 • avontuur
 • city
 • netties2017
 • romantiek
 • spannend
 • weerwolf
 • werewolf
Booklions4ever Booklions4ever Oct 19, 2017
Je droooomt!!! Je bent bewust in je droom nu weg *gebaart alsof ze lastige vlieg wil slaan* ksjj ksjj weg
😭😭 ik huil nu al 
               
               Btw
               
               
               Omg
               
               
               Verder lezen??
               
               Ja
               
               
               
               
               
               
               
               
               LOVE
               YOUR
               BOOK
               
               ha😂😂😍😍👌🤞🔝
Booklions4ever Booklions4ever Oct 19, 2017
Geloof me als ik ergens bang van word zijn het boze blikken.... En insecten en donker en geesten en.... Jaa ik heb een hele lijst