Losing you,Mr Add Math! (LYMAM 2)

Losing you,Mr Add Math! (LYMAM 2)

43K Reads 1.3K Votes 38 Part Story
Nurshazwani Ellyza By waniEllyz Updated Oct 22, 2016

(Love You,Mr Add Math! 2)

*As usual,FULL SINOPSIS ada di dalam

HARD WARNING!! 
+Bab di dalam berterabur jadi readers yg mempunyai kesabaran yang tinggi saja digalakkan membaca.Kalau phone rosak sbb geram dgn bab kat dalam ni,author tak bertanggungjawab

-Hak cipta WaniEllyz,dilarang merompak,mencuri,menciplak dan sabagainya tanpa izin WaniEllyz

+Voters and commenters amatlah dihargai

p/s : Better klu awak semua baca dulu Love You,Mr Add Math! sebelum baca cerita ni,nanti takut awak semua tak faham.Tp kalau tak nak pun takpe.

    cikcuhaaa cikcuhaaa Nov 29, 2016
    Alamak sumpah tkut siot nk baca 😭 nt ending dia tk sehappy yg aku sangka 😭 scary siot
    ezzati12 ezzati12 Sep 05, 2016
    ini cerita kedua kan?mana cerita pertamanya?Saya tk dpt nk cri..saya dpt yg ni tpi yg ni yg kedua...yg pertamanya tajuk apa?
    cikmaccaroon cikmaccaroon May 27, 2016
    Memamg tknk baca. Biarlah ending happy diorang dkt novel pertama. scary nak baca yg tkdk ending hapy2 😭