NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Songsang

Songsang

41.4K Reads 1.6K Votes 33 Part Story
Sykrh 🌸 By _xsyakirahx_ Updated Dec 28, 2016

[Tamat]  ✔

Hai. 
Mengisahkan tentang Farah Alwanie dan Eryn Suraya yang menjalinkan hubungan songsang.
Ya, hubungan bercinta dengan jantina yang sama.
Pelbagai cabaran yang mereka lalui bersama, tapi adakah mereka setia antara satu sama lain sampai mati? 

Dan satu soalan yang entah bila akan terjawab ialah -
Adakah hubungan songsang ini akan berakhir?

Anyone boleh tlg ajar pakai wattpad ni tak. Saya newbie haha
zaasyaza zaasyaza May 22
aku pernah cakap macam ni kat sahabat aku, tak pasal kena tampar manja ..tampar pun tampar la .. hahaha 😉😉
Nur_Mirae Nur_Mirae Jun 08
Macam pernah dengar aje ayat ni (macam dalam lagu tapi tak tahu lagu apa?)
Nur_Mirae Nur_Mirae Jun 08
Keciknya dia, sampai kau cari bawah almari, dalam kabinet bagai
naz1387 naz1387 Oct 25, 2016
Setuju sebab kawan ada bnyk kawan lelaki all of them suka dia.  At last semua kena reject and friendship tu hilang mcm tu je
Aqillers_j Aqillers_j Nov 01, 2016
Finally~ T-T aku jumpa ayat yg aku selalu fikirkan suka dgn cinta tu berbeza tp aku tktau nk susun mcm yg di atas. 😂😂😂