Psycho sitter (Harry Styles) ~bosnian translation~

Psycho sitter (Harry Styles) ~bosnian translation~

35.6K Reads 4.1K Votes 49 Part Story
eLLA. By idkiamella Completed

Posao Cassandrinih roditelja cini se da ih uvijek udaljava od svoje djece . Cassin otac dobiva poziv da on i njegova zena otputuju u Australiju, hiljadama milja daleko od svoje djece. Prihvatit ce ponudu, ali znaju da ne mogu samo tako pustiti sedamnaestogodinjakinju i osmogodinjaka same na sedmicu dana pa tako pozivaju dadilju.
Ono sto nisu znali je to da su angazirali opasnog psihopatog ubicu.. da li ce Cassandra i njezin brat Ben uspjeti pobjeci iz ruku psihopate dadilje? Ili je on vec svoje oci usmjerio ka mladoj i jadnoj Cassandri..?
 
PRIJEVOD PRICE SA ENGLESKOG NA BOSANSKI.
All rights reserved ©_Discovered_

  • harry
  • killer
  • psycho
  • psychopath
  • styles
  • wattys2014
TatjanaHorvat TatjanaHorvat Aug 29, 2016
Udri ga u jaja i bezi koliko te noge nose😂a vrata su jos i otkljucana😂
lea_writter lea_writter Dec 18, 2016
Mi u Bosni imamo dva raspusta jedan je zimski traje od početka pa do kraja januara a drugi je ljetni i traje skoro 2 i pol mjeseca
indigoplava indigoplava Apr 24, 2016
Bježi dijete drago dok još stojiš pokraj vrata, prije nego što lik nađe podrum 😭😭😭
tea_story tea_story Jul 12, 2016
Ajme, zbog naslova se kunem da sam pomislila kako im stvarno namjerava nesto napraviti, ali sad kad malo bolje razmislim (sto se rijetko dogada jer tesko razmisljam haha) ovo zapravo ima smisla! :"D
tea_story tea_story Jul 12, 2016
Ok, sluzbeno jos uvijek ne vjerujem da sam zavrsila s Harryem i Liom :"(
tea_story tea_story Jul 12, 2016
Prica mi se na prvi pogled i nije bas nesto svidjela, kao npr BD. Tamo me Liin (jel se tak pise? XD) zivot odmah nekako zainteresirao za pricu, sto nije isto kao i u ovoj situaciji, ali evo na kraju vec dolazi Harry i zahuktava stvari pa sve postaje napeto, a volim napeto hehe. Ajmo dalje!