For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
Sympathy | pjm

Sympathy | pjm

50.3K Reads 4.5K Votes 25 Part Story
Higanbana By hyunryu- Completed

'S I N O P S I S' ;

"Wahai Chimie, tidak ke engkau tahu hati yang telah kau permainkan ini adalah seseorang yang telah pun menyerahkan segalanya demi cinta kau?"

"Kini, aku ter-overdose. Tiada satu cara pun yang mampu aku lakukan untuk padam diri kau didalam dunia aku. Sepatutnya aku tahu ini semua adalah sebuah permainan. Minda aku, hati aku, tubuh aku telah dikawal sepenuhnya oleh kau"

Dua watak satu jasad. Merupakan konflik terbesar didalam kisah ini. Hadirnya Park Ji Min untuk memberi sedikit cahaya buat hidup Ji Ra yang hampir musnah. Namun didalam bahagia hubungan Ji Min dan Ji Ra, pastinya akan ada ujian untuk menguji kesetiaan mereka. 

'P E N E R A N G A N' ;

Buku ini adalah bahan bacaan 18 tahun keatas. Membaca adalah risiko sendiri. Segala yang penulis tulis dibuku ini tiada kena mengena dengan yang hidup atau mati. 

'P O S T E R' ;
By me.

Update // 5 February 2018
Han niena ❤

  • bts
  • btsfanfic
  • fanfiction
  • jimin
  • kpopfanfic
  • malayfanfic
sherilwon_ sherilwon_ May 03, 2016
Wowo! New fanfic by Kyungru!😍 Ji again😂 Unnie, nnti buatlah fanfic Jung She Riel dgn Jeon Jung Kook. Please😢
Newrwixx Newrwixx May 16, 2016
Palli smbung kak nad oiiii... aii dh lme tunggu.. cehcehceh.. pdahal bru tdi (・∀・)
heybiblee- heybiblee- May 16, 2016
Unnie aii under 18.. Buat nak bace gak 😂 btw.. Seronok jumpa ngan madu aii 😂😂😂
kimtaexx- kimtaexx- May 06, 2016
Bila mula citer ni hehe tak sabar maigad *sorry I'm not byuntae -_-*