Sydney's Badboy (1&2)

Sydney's Badboy (1&2)

264K Reads 12.6K Votes 89 Part Story
Sjon Mendiz By Sunnybooks2016 Completed

'Wat moet je van me?' siste ik. Zijn ogen stonden vol woede. Hoe kan dat aan mij liggen? 'Waarom bedank je me niet een?' vroeg hij op een arrogante manier. 'Omdat ik je haat' antwoorde ik nerveus. Hij kwam dicht bij mijn oor en ik voelde zijn warme adem in mijn nek. 'Ik krijg wat ik wil en wat ik wil is jouw' fluisterde hij hees in mijn oor. Hij beet in mijn oorlel en ik duwde hem weg. 'Laat me met rust Liam, je mag dan wel de badboy zijn Liam. Ik kies zelf wie ik leuk vind of op wie ik verliefd word. Liefde wordt bepaald door het lot' zei ik en ik liep het lokaal binnen.

Dit is Sydney een normale 18-jarige die van muziek houd. Liam is de badboy. 

Sydney's Badboy 2: Music to my heart

Pov Liam

De volgende ochtend op school rende Skyler naar me toe. 'Liam, weet jij waar Sydney is?' vroeg ze duidelijk bezorgd. 'Nee' antwoorde ik. 'Ze was vanochtend ook niet thuis en al haar spullen waren er nog. Haar ouders weten ook niet waar ze is maar haar rugzak en telefoon was er wel' vertelde Skyler. Ik dacht na ocer wat ze zei gisteren. 'Ze is weg' zei ik geschrokken.

Ik rende samen met Skyler hun oprit op en drukte op de bel. Sydney's moeder deed open en nam Skyler in haar armen. 'Ze is naar Australië' zei ze. Het kwam als een klap aan, zo erg dat ik op de grond in elkaar zakte.
~~~~~~~

Hoogste ranking #1 in tienerfictie

Ik weet dat dit boek shit is maar het is ook mijn eerste.

Liesjely Liesjely 5 days ago
Ik mag haar nu al ^.^
               (Ja, ik besloot ook dit boek van je even te stalken ;) )
-CrazZzy -CrazZzy Mar 25
Eyaaaaa ik heet Sydney en schrijf ook een badboy verhaal hahah😂💗💗
Is het raar dat mijn kamer groter is als iedereen dit enorm vind wat is mijn kamer dan?
- - Nov 01, 2016
Ben ik nu serius de enigen die aan ronald duck moet denken!!!
Me vader zou nooit een jongen zomaar binnen laten als hij om mij vroeg 😂
NutellaLovertje NutellaLovertje Jul 01, 2016
Echte een leuk boek! Alleen verander je vaak van tijden, soms schrijf je in de tegenwoordige tijd en dan weer in de verleden tijd, dat is een beetje verwarrend... Maar tis een super leuk boek ;)