Războiul sufletelor

Războiul sufletelor

10.4K Reads 1.1K Votes 14 Part Story
Karina L. Alexandra By DreamSmileLive Updated 2 days ago

Generația inteligenței emoționale nu a fost cum toată lumea se aștepta să fie. O mare parte din copiii născuți în anul 2016 au dezvoltat în ei niște puteri magice nebănuite și au fost supuși unor teste. Oricine lua testele și se dovedea că deținea daruri neobișnuite era închis în Cub - o închisoare de maximă securitate și în același timp un laborator pentru testări. O mare luptă s-a dat pentru închiderea unor copii despre care se credea că ar fi nevinovați, dar aceea a fost abia prima bătălie. Multe aveau să se întâmple de la nașterea generației inteligenței emoționale denumiți și mags de către purtătorii de frică.
Bliss este doar o adolescentă obișnuită născută în același an cu oamenii greșiți. În 2034, la mult timp după descoperirea magsilor, se bucură că nu face parte din show-ul lor de ciudați și că s-a născut normală. Dar întâlnirea cu un grup de oameni dintre ai lor îi schimbă radical viața și află că nu totul stătea exact așa cum credea ea. Va trebui să își rearanjeze prioritățile și să înfrunte multe probleme. Iar prima dintre ele va fi Kyle, un mag care deține darul vederii și care este lipsit de sentimente.

Liniștea se transformă în frică. Normalul se transformă în bizar. Ura se transformă în iubire.

Războiul sufletelor a început.

All rights reserved © DreamSmileLive

Impresionant,Karina!Sper să ajungi departe cu cartea asta.Eu te voi sprijini necondiţionat.Te pup.😘😘
Carte nouă! Și nu-mi spui. Ce rea te-ai făcut! Războiul sufletelor! Ce titlu. Sper să postezi repede. Te iubesc. Spor la scris. Prăjitură învăluită în ciocolată primești. ❤
hidlemorth hidlemorth Jul 12
Ador trailerul. E pur si simplu genial. 
               Abia astep să citesc cartea 
               Succes ❤❤❤
chiar vreau sa citesc cartea si sunt tare curioasa, dar cine e actorul de pe coperta ? Imi pare asa cunoscut. Si oricum, coperta e frumoasa.
AdaMaria1 AdaMaria1 May 28
Copiii nostrii!!! 😍❤❤ Multumesc pt dedicatie si stii deja ca imi place trailerul. Pup. 😘
Secventele din trailer sunt dintr-un film?? Dacă da imi spune si mie cineva cum se numește??