Iubirile lui Aman

Iubirile lui Aman

85.6K Reads 8.6K Votes 69 Part Story
CynthiaOrszag By CynthiaOrszag Completed

Aman Al Fayed este un miliardar narcisic, un criminal cu sânge rece și un fiu dispus să-și trădeze propriul tată pentru puterea absolută. Când se infiltrează în casa lui William Martin pentru a obține informații legate de o rețea de prostituție, o cunoaște pe fiica acestuia, Scarlet, o puștoaică bogată și răsfățată, care este mai mult decât sătula de monotonia vieții, de iubitul ei „plictisitor" și subestimarea venită din partea familiei. Disperată și frustrată, adolescenta ia decizia drastică de a se răzbuna pe tatăl său și se aruncă în brațele lui Aman, deloc conștientă de urmările catastrofale. Aman, maestru în manipulare, o modelează pe puștoaica derutată după bunul plac și o folosește pentru îndeplinirea scopurilor proprii. Ghidată de dorința puerilă de sfidare a familiei, se lasă manipulată, umilită și într-un final distrusă de bărbatul căruia i se dăruise din capriciu.

AndraVoicu AndraVoicu Feb 06
Ai grijă aici. Se pun numai trei puncte de suspensie. Nici mai multe, nici mai puține. 
               Și spațiu. Lasă spațiu după puncte și după „super” :)) Se vede puțin aiurea. 
               Sper că nu te-am supărat. xD
1. îi povesti odată* că Maya...
               2. te repeți cu ,,discuție". las-o pe prima și la a doua înlocuiește-o cu ,,aceasta" : Al Fayed avusese o scurtă discuție cu Maya, iar aceasta îi confirmase spusele Berthei.
își aranjă* sacoul. nu are rost mai mult ca perfectul acolo
Menține timpurile. Nu mai amesteca trecutul cu prezentul. Cât îi era* de foame. Că nu și-a dat seama atunci cât de foame îi e acum.
Și nu mai pune majuscule la construcțiile incidente. Se scrie cu literă mică.
Mi-a plăcut la nebunie acest capitol. Învăluit în mister, însă având de asemenea replici amuzante. A fost în început bun, însă ai unele greșeli ce ar putea fi corectate. Si m-ai făcut curioasă cu aceea organizație, vreau sa vad ce se întâmpla în continuare.