NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Iubirile lui Aman

Iubirile lui Aman

78.8K Reads 8.2K Votes 69 Part Story
CynthiaOrszag By CynthiaOrszag Completed

Aman Al Fayed este un miliardar narcisic, un criminal cu sânge rece și un fiu dispus să-și trădeze propriul tată pentru puterea absolută. Când se infiltrează în casa lui William Martin pentru a obține informații legate de o rețea de prostituție, o cunoaște pe fiica acestuia, Scarlet, o puștoaică bogată și răsfățată, care este mai mult decât sătula de monotonia vieții, de iubitul ei „plictisitor" și subestimarea venită din partea familiei. Disperată și frustrată, adolescenta ia decizia drastică de a se răzbuna pe tatăl său și se aruncă în brațele lui Aman, deloc conștientă de urmările catastrofale. Aman, maestru în manipulare, o modelează pe puștoaica derutată după bunul plac și o folosește pentru îndeplinirea scopurilor proprii. Ghidată de dorința puerilă de sfidare a familiei, se lasă manipulată, umilită și într-un final distrusă de bărbatul căruia i se dăruise din capriciu.

AndraVoicu AndraVoicu Feb 06
Ai grijă aici. Se pun numai trei puncte de suspensie. Nici mai multe, nici mai puține. 
               Și spațiu. Lasă spațiu după puncte și după „super” :)) Se vede puțin aiurea. 
               Sper că nu te-am supărat. xD
1. îi povesti odată* că Maya...
               2. te repeți cu ,,discuție". las-o pe prima și la a doua înlocuiește-o cu ,,aceasta" : Al Fayed avusese o scurtă discuție cu Maya, iar aceasta îi confirmase spusele Berthei.
își aranjă* sacoul. nu are rost mai mult ca perfectul acolo
DumutaMiruna DumutaMiruna Dec 04, 2016
Sunt interesata de aceasta poveste.Imi place faptul ca ai iesit din sfera obisnuita:baiatul rau american,englez etc care este capul mafiei sau se ocupa cu cine stie ce.Imi place ca te debarasezi de asta si te duci in alta sfera,una mai reala,concreta.Succes pe viitor!
-Demons- -Demons- Dec 29, 2016
Da normal... Discuții de "dezbracă-te, trebuie să vorbim"
Menține timpurile. Nu mai amesteca trecutul cu prezentul. Cât îi era* de foame. Că nu și-a dat seama atunci cât de foame îi e acum.