Спри да ми казваш НЕ / Stop telling me NO

Спри да ми казваш НЕ / Stop telling me NO

33.9K Reads 2.8K Votes 34 Part Story
Нона Яс. Янева By LadyShadowKiss Updated Oct 16

Той не бе свикнал на такова отношение. Тя го игнорираше, тя му се подиграваше и най-лошото отказваше му. Не бе свикнал да чува простата двубуквена дума - НЕ, а от нейната уста още по малко. Това го подлудяваше, тя го подлудяваше. Хилядите пъти, в които му отказа му се струваха като най-лошият му кошмар появил се наяве.
Тя бе новата в колежа, но въпреки това бързо си намери приятели. Разбираше се с всички. Трудно отказваше, но когато го стореше държеше твърдо на решението си. За първи път в живота си й се наложи да каже не повече от веднъж на един и същи човек. По всякакви начини се опита да се отърве от него, игнорирайки го, присмивайки се на жалките му опити, но той така и не се отказа.
~~~~~~
Хънтър Прайз продължаваше все по настоятелно да я иска, а на Капреа Уинтър й ставаше все по-трудно да му отказва. Той се превърна в ловец, а тя бе неговата плячка, неговата сърна.

linyto linyto Nov 14
Много ми хареса пролога , сигурна съм  че и останалите глави са страхотни !
Обичам я тая Капреа! И между  другото има много красиво име, като самата нея!
Главата е прекрасна !! Продължавай😀😀😀
Ба как го отряза, направо ми стопли душата...
Много си добра в правенето на трейлъри!
gerry_an gerry_an Apr 26
Само така момиче! Аз направих същото с едно момче, което ми писа по Фейсбук и до ден днешен ни вест ни кост от него. Страхотна глава!