Hi Abang Pengawas

Hi Abang Pengawas

172K Reads 12.7K Votes 55 Part Story
syaf By pcholy Updated Dec 03, 2017

Betul ke dia hanya sekadar 'abang pengawas'?

Kalau hangpa pikir yang cerita ni macam "Hi abang pengawas awak hensem lah i love you" Maaf hangpa jangan baca cerita ni .



-Aku taknak letak had umur sebab takde function korang still akan baca even umur tak cukup
-cerita ni banyak kata-kata kasar so papehal tanggung sendiri
-Jalan cerita memang mengarut so jangan tanya kenapa, i've warn you
-salah satu cerita yang aku dah jahanamkan jalan cerita dia

Begin - 21 april 2016
End - 21 October 2017

  • friendship
  • hap
  • kejam
  • mafia
  • pengawas
  • psiko
  • wattys2017