Hi Abang Pengawas

Hi Abang Pengawas

149K Reads 11.2K Votes 55 Part Story
Lisa By pcholy Updated Dec 03, 2017

Betul ke dia hanya sekadar 'abang pengawas'?

Kalau hangpa pikir yang cerita ni macam "Hi abang pengawas awak hensem lah i love you" Maaf hangpa jangan baca cerita ni .



-Aku taknak letak had umur sebab takde function korang still akan baca even umur tak cukup
-cerita ni banyak kata-kata kasar so papehal tanggung sendiri
-Jalan cerita memang mengarut so jangan tanya kenapa, i've warn you
-salah satu cerita yang aku dah jahanamkan jalan cerita dia

Begin - 21 april 2016
End - 21 October 2017

  • friendship
  • hap
  • kejam
  • mafia
  • pengawas
  • psiko
  • wattys2017
raudhah13 raudhah13 Dec 28, 2017
maksud aku Bile ayat die tergantung before>>>>bukan pengawas semata mata
- - Oct 17, 2017
Nice ~ both of then are mystery.. I'm looking forward for this story seriously
g_irs7 g_irs7 Nov 14, 2017
Okay~ i baru je add this book in my library.....my first theory is zafril is dragon.....hahahaha, xbaca lagi, so xtahu......okay....imma wait n see
ohityahh ohityahh Nov 15, 2017
Srsly satu malaysia 😹 ? Why aku tak kenal okay kau belum terkenal sbb aku tak kenal kau 😹😹😹
meowyna meowyna Apr 22, 2016
WOW PROLOG SAJA PUN DAH MENARIK NI GOODJOB BETULLAH💕💕💕
meowyna meowyna Apr 22, 2016
WOW MISTERI............ Asal asyik terbayang zafril ni hensem sgt lol. Haih.😹😹😹😹