Hi Abang Pengawas

Hi Abang Pengawas

81.6K Reads 6.1K Votes 48 Part Story
syyaf.u By lisaly- Updated Sep 02

Betul ke dia hanya sekadar 'abang pengawas'?

Kalau hangpa pikir yang cerita ni macam "Hi abang pengawas awak hensem lah i love you" Maaf hangpa jangan baca cerita ni .



-Aku taknak letak had umur sebab takde function korang still akan baca even umur tak cukup
-cerita ni banyak kata-kata kasar so papehal tanggung sendiri

Begin - 21 april 2016

weyyna weyyna Apr 22, 2016
WOW PROLOG SAJA PUN DAH MENARIK NI GOODJOB BETULLAH💕💕💕
weyyna weyyna Apr 22, 2016
WOW MISTERI............ Asal asyik terbayang zafril ni hensem sgt lol. Haih.😹😹😹😹
MissAizawa MissAizawa Apr 17, 2016
Banyaknya ain menulis :') jelez sgt. Semuanya best best. Ahaha.
NurArisyaAmanina NurArisyaAmanina Jun 26, 2016
Sbnrnya lbih suka kpda yg brunsur siasatn ataupm misi . Xsbr nk bce smpai hbs
The_Fleur The_Fleur Apr 17, 2016
Wahhh watak yg Noname Marfia tu perempuan ke? Yg Khairiena tu? 😱 tashabaarnyaaa nak baca next update 😍
MissAizawa MissAizawa Apr 21, 2016
Omaiiiiiiii habis dia tu siapa kalau bukan pengawas sekolah semata mata ?!!!! Ahahaha best ain, best. Teruskan update ye ! Ahaha.