Hi Abang Pengawas

Hi Abang Pengawas

101K Reads 8.2K Votes 54 Part Story
syyaf.u By lisaly- Updated Oct 21

Betul ke dia hanya sekadar 'abang pengawas'?

Kalau hangpa pikir yang cerita ni macam "Hi abang pengawas awak hensem lah i love you" Maaf hangpa jangan baca cerita ni .



-Aku taknak letak had umur sebab takde function korang still akan baca even umur tak cukup
-cerita ni banyak kata-kata kasar so papehal tanggung sendiri
-Jalan cerita memang mengarut so jangan tanya kenapa, i've warn you
-salah satu cerita yang aku dah jahanamkan jalan cerita dia

Begin - 21 april 2016
End - 21 October 2017

  • friendship
  • hap
  • kejam
  • mafia
  • pengawas
  • psiko
  • wattys2017
Nice ~ both of then are mystery.. I'm looking forward for this story seriously
g_irs7 g_irs7 4 days ago
Okay~ i baru je add this book in my library.....my first theory is zafril is dragon.....hahahaha, xbaca lagi, so xtahu......okay....imma wait n see
ohityahh ohityahh 3 days ago
Srsly satu malaysia 😹 ? Why aku tak kenal okay kau belum terkenal sbb aku tak kenal kau 😹😹😹
weyyna weyyna Apr 22, 2016
WOW PROLOG SAJA PUN DAH MENARIK NI GOODJOB BETULLAH💕💕💕
weyyna weyyna Apr 22, 2016
WOW MISTERI............ Asal asyik terbayang zafril ni hensem sgt lol. Haih.😹😹😹😹
MissAizawa MissAizawa Apr 17, 2016
Banyaknya ain menulis :') jelez sgt. Semuanya best best. Ahaha.