NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
24/7 HEAVEN [pjm+myg]

24/7 HEAVEN [pjm+myg]

67.5K Reads 4K Votes 13 Part Story
jimin's caramel By caramel_frost Updated Dec 24, 2016

This is a story about Yoongi with his daddy, Jimin. And ofc their sex activity oups. Yoongi as bottom in here bcs he's fuckable, sorry again. Seriously i cant imagine Yoongi as top in YoonMin.

So yeah, enjoy ! Let your imagination fly, dude.

Bunch of Love,
caramel_frost

lalicemin lalicemin May 10, 2016
yaampun disini yoonginya lucu sama polos polos begitu yha. yha. ebusetttt garagara jimin nih jadi yoonginya ternodai:( dan sekarang yoonginya jadi ketagihan ngelakuinnya. yoongi jadi nakal yha. yha garagara si park jimin😂😂😂😂😂😂😂😂
lalicemin lalicemin May 10, 2016
anyway keep writing ya say, ku menunggu ff kamu yang americanonya💞💞💞
HanseoV HanseoV Aug 05, 2016
Ini FF yoonmin Yang bikin akuu eunghh bangett ampunnn ngebyangin Muka suga yang :" cute itu gak kuatt aduhhhh goooddddd
fakirkuota fakirkuota May 10, 2016
For a god sake! :"""V demi apa Jimin yang menodai pikiran polos Yoongi dan membuat Yoongi asdfghjkl😂😂 butuh oksigen butuh oksigen😂😂
realphylindan realphylindan Sep 12, 2016
uwoooh! jimin sunbae! ga nahan kalo yungi dibikin jadi lebih muda 😂😂 ckckck
Anjing anjing!!! Gw mengumpat kanapa suka banget ama panggilan DADDY yawla bihaaa....