NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Aku Fall In Love!

Aku Fall In Love!

8.1K Reads 631 Votes 23 Part Story
Twinkle By CikFloral Updated Nov 13, 2016

" I didn't choose you. My heart did. "

Pandangan matanya yang redup mampu melembutkan hati para perempuan yang melihatnya.

Betul apa orang kata dari mata turun ke hati. Dan hati juga tidak pernah menipu dengan apa yang dirasanya.

 Tapi siapa yang sangka crush pada zaman sekolah itu diakhiri dengan sebuah perkhawinan yang sah.


" My life is always filled with love and suprised. I am so blessed. Thank you for everythings abang." -Nur Fathiya


" I simply love you sayang. I must tell you zillion times so that you know that I'm only yours. Abang takkan berani nak duakan Thiya.Trust me." - Arrian Asyraf






[ON HOLD]

greenypluto greenypluto Nov 25, 2016
Nampaknya, sis memang suka bunga eh? 😂 dari bab 1 sampai sekarang , ada je kait dgn bunga hahahaha. Malangnya, saya tak suka bunga tapi sokay im okay with that 👍👍
greenypluto greenypluto Nov 25, 2016
Sis! Kenapa ni, sis? Baru bab pertama, dah best? Aduh 😭👏👍
greenypluto greenypluto Nov 25, 2016
Sis! Kenapa ni, sis? Baru bab pertama, dah best? Aduh 😭👏👍
mairaaaie mairaaaie Nov 25, 2016
uuhh.. tiba2 tak rasa lapar. nak kene habeskan nih crita nih. besttt
greenypluto greenypluto Nov 25, 2016
Pergh! Pertama kali jumpa dah kena serang pikap lain 😂👍