For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
Crush Aku Pengawas Annoying[1&2]

Crush Aku Pengawas Annoying[1&2]

93.1K Reads 4.9K Votes 58 Part Story
Bwi By Shybinn_ Completed

Apa itu crush?.. Aku ada crush.. Aku percaya korang juga ada crush kan.. 

Aku suka dia. Tapi dia tak tahu pun aku suka dia. 

Dia hensem tapi dia taklah baik sangat.. Nak tahu nama crush aku apa?

Boleh, tapi korang kenalah baca story aku dulu baru tahu siapa nama crush aku. -Sarah Qistina

Dah baca vote sekali yer☺❤

Fanfic ini pening sikit jika tak dibaca dari awal bab. So bacalah yer pastu jangan lupa vote.

Cuma nak cakap terima kasih je pada sesiapa yang baca ,vote and masukkan dalam reading list korang ?

Mula-20,04,2016. 04,01,2017-selesai [Siri1]

Mula-25,05,2017.  [Siri2] entah bila ntah


# Rank 8 in Random#23-6-17
# Rank 14 in Random#11-7-2017
# Rank 12 in Random#17-7-2017
# Rank 9 in Random#24-7-2017
# Rank 924 in Random#20-8-2017

  • aminnaufal
  • aperase
  • berjalansiri2
  • cerekaremaja
  • cintamonyet
  • crush
  • random
  • sarahqistina
  • tamatsiri1
Shybinn_ Shybinn_ Apr 25, 2017
Thanks for sesiapa yg baca cerita ni author hargai sangt.. Even cerita ni tunggang terbalik heheh thanks guyss ily muahh cikit 💕😘