Crush Aku Pengawas Annoying[1&2]

Crush Aku Pengawas Annoying[1&2]

78.1K Reads 4K Votes 58 Part Story
Anak Park By Shybinn_ Updated Nov 13

Apa itu crush?.. Aku ada crush.. Aku percaya korang juga ada crush kan.. 

Aku suka dia. Tapi dia tak tahu pun aku suka dia. 

Dia hensem tapi dia taklah baik sangat.. Nak tahu nama crush aku apa?

Boleh, tapi korang kenalah baca story aku dulu baru tahu siapa nama crush aku. -Sarah Qistina

Dah baca vote sekali yer☺❤

Fanfic ini pening sikit jika tak dibaca dari awal bab. So bacalah yer pastu jangan lupa vote.

Mula-20,04,2016. 04,01,2017-selesai [Siri1]

Mula-25,05,2017.  [Siri2]


# Rank 8 in Random#23-6-17
# Rank 14 in Random#11-7-2017
# Rank 12 in Random#17-7-2017
# Rank 9 in Random#24-7-2017
# Rank 924 in Random#20-8-2017


(Gambar poster di ambil dari Gedung Gambar Lawa @donutbeanmochi dan diedit oleh author sendiri.)

  • aminnaufal
  • aperase
  • berjalansiri2
  • cerekaremaja
  • cintamonyet
  • crush
  • sarahqistina
  • tamatsiri1
Shybinn_ Shybinn_ Apr 25
Thanks for sesiapa yg baca cerita ni author hargai sangt.. Even cerita ni tunggang terbalik heheh thanks guyss ily muahh cikit 💕😘