NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Elátkozva [BEFEJEZETT]

Elátkozva [BEFEJEZETT]

19.5K Reads 1.9K Votes 35 Part Story
fluent soul By Slufie Completed

Rémisztő, kísérteties, paranormális, hátborzongató. Sok ezekhez hasonló jelzővel lehetne még illetni a várost, amelyet az emberek egyszerűen Spooky Village-nek neveztek el. 
   A 18 éves Emily Hashagen beszeretné bizonyítani, hogy valójában nincs semmi és senki a városban. Ám az újdonsült barátjával találnak egy régi naplót, tele próbákkal, amik arra várnak, hogy teljesítsék őket. Vajon hozzáfognak?

Lora_demons Lora_demons Apr 15, 2016
Bár ez még csak az első fejezet, már most eltudom mondani a történetedről, hogy imádom. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog alakulni Emily és Kale története.
Lora_demons Lora_demons Apr 15, 2016
Úgy érzem ismét egy felülmúlhatatlan munkába fogtál bele. Már alig várom, hogy ebben a világodban éljek. Biztos vagyok benne, hogy ez a történet is olyan nagy kedvencemmé fog válni, mint az előző műved.
blackrainbow02 blackrainbow02 Apr 14, 2016
Istenem😱😍 Annyira, de annyira tetszik. Kissé nevetséges, hogy az első fejezet (plusz ugye a prológus) ennyire, de komolyan, nagyon megfogott:D Remélem minél hamarabb közzé teszed a folytatást, már nagyon kíváncsi vagyok a következő fejezetekre.💕
               xoxo, Panna