[C] THE SPY

[C] THE SPY

21.6K Reads 2.1K Votes 29 Part Story
#Staystrongmyself By sabrinalienn Completed

Apabila seorang Spy bertembung dengan seorang murid nakal yang yang merupakan seorang ahli Bangtan Boys, pembuli tersohor di WB High School.

[Yein x Jungkook]

Biar hodoh jangan bodoh macam kau...perempuan bimbo...aku tak tau pulak kalau kita nak makan ni kena pergi tandas bukan kantin...
goldssrt- goldssrt- May 06
Elehhh kutuk Yein aku 🌚 macam lah hang cantek sangt 🌝 *emo lebih*
Yein is the beautiful girl in the world you know? Dehek you say like that to her? *asah parang*
qisyaxx02 qisyaxx02 Jun 24
Dh tu Nk Makan kat mana.. Ishh Bodo betul hang.. Yein cantik gi drp ang
Wahh bestlahh !! Kelakarlahh Yein hehehe , jahat betul Jungkook ni nk buli orang hishh hishh hishh~~