Introducing Tap by Wattpad!
Discover addictive chat stories from your favourite Wattpad writers that will make you go 😮😍🔥
CHECK IT OUT
[C] THE SPY

[C] THE SPY

38.6K Reads 3.5K Votes 31 Part Story
小 By sabrinalienn Completed

Apabila seorang Spy bertembung dengan seorang murid nakal yang yang merupakan seorang ahli Bangtan Boys, pembuli tersohor di WB High School.

[Yein x Jungkook]

KimAeRin_ KimAeRin_ Jan 01
"Yo wassup aku Yein,spy yg brlakon jdi bdk nerd utk tumpskn org jht." Pishh
VioletAurora1 VioletAurora1 Nov 22, 2016
Biar hodoh jangan bodoh macam kau...perempuan bimbo...aku tak tau pulak kalau kita nak makan ni kena pergi tandas bukan kantin...
goldssrt- goldssrt- May 06, 2016
Elehhh kutuk Yein aku 🌚 macam lah hang cantek sangt 🌝 *emo lebih*
macaronilicious macaronilicious Jun 21, 2016
Yein is the beautiful girl in the world you know? Dehek you say like that to her? *asah parang*
qisyaxx02 qisyaxx02 Jun 24, 2016
Dh tu Nk Makan kat mana.. Ishh Bodo betul hang.. Yein cantik gi drp ang
InfLyz_izzati InfLyz_izzati Jun 26, 2016
Wahh bestlahh !! Kelakarlahh Yein hehehe , jahat betul Jungkook ni nk buli orang hishh hishh hishh~~