NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
[C] THE SPY

[C] THE SPY

44.8K Reads 3.9K Votes 31 Part Story
小 By sabrinavelvet Completed

Apabila seorang Spy bertembung dengan seorang murid nakal yang yang merupakan seorang ahli Bangtan Boys, pembuli tersohor di WB High School.

[Yein x Jungkook]

Taehana96 Taehana96 Mar 22
Best story..sangat suka ade motif  berani...just don't give up.. Your book is best and the best ..
Kim_Eurin Kim_Eurin May 02
Hbis tu xkan lah nk makan kt jamban... Dh gedik tu.. Gedik je lah... Xpyh lah nk bodoh sgt
KimAeRin_ KimAeRin_ Jan 01
"Yo wassup aku Yein,spy yg brlakon jdi bdk nerd utk tumpskn org jht." Pishh
VioletAurora1 VioletAurora1 Nov 22, 2016
Biar hodoh jangan bodoh macam kau...perempuan bimbo...aku tak tau pulak kalau kita nak makan ni kena pergi tandas bukan kantin...
fymknae fymknae May 06, 2016
Elehhh kutuk Yein aku 🌚 macam lah hang cantek sangt 🌝 *emo lebih*
macaronilicious macaronilicious Jun 21, 2016
Yein is the beautiful girl in the world you know? Dehek you say like that to her? *asah parang*