NO-TITTLE [ 18+ SEX ]

NO-TITTLE [ 18+ SEX ]

144K Reads 498 Votes 4 Part Story
XMYX By YUXYXY Updated Apr 17, 2016

SMUT 
PERVERT
BYUNTAE
PORN 
' 18+++ '

---------------------------------------

- Khas untuk yang 'matang' sahaja 
- Jangan suka kecam orang 
- Dah habis baca takyah nak bash aku 
- JUST FOR FUN
- Dosa kau tanggung sendiri 

Maafla actually author tak pandai buat cerita and noob dalam penulisan . 
Author buat ikut ayat author je malas ah nak ayat dramatis mcm novelis 

* Hope you'll enjoy it

Mungkin dia nak try mane2 pompuan *ni ayat gurau author jgn terasa* tpi kalo wat mesti sedap ahh ahh gitew *aq laki okeyyhh*
yuxyxyx yuxyxyx Oct 20, 2016
WEI KORANG!!! 
                              NI HAA AKU AUTHOR YANG BUAT CITE NI
                              SORRY LAH SEBAB LAMA TAK UPDATE!
                              BOLEH LAK EN LUPA PASSWORD
                              SO NAK BACA SAMBUNGANNYA
                              G CARI SENDIRI! AGAGAGGAAGAGAGAGA
yuxyxyx yuxyxyx Oct 20, 2016
kalau engkorang nak baca sambungan part cite ni
                              g ah tengok buku apa yang aku publish