Nukilan Cinta [SLOW UPDATE UNTUK SEKETIKA]

Nukilan Cinta [SLOW UPDATE UNTUK SEKETIKA]

212K Reads 5.9K Votes 55 Part Story
Avierra Shaaa By avierrashaa Updated Nov 05

Sungguh, Ria terlalu sayang akan lelaki itu sedangkan lelaki itu selalu menyakiti zahir dan batinnya. Iya, Ria sedar diri dan masih bertahan kerana dia telah mencintai lelaki itu, tetapi mengapa dia harus diperlaku seperti binatang oleh lelaki itu? Air matanya sentiasa menemani hidupnya sehingga membuatkan dia terlalu benci akan seorang lelaki bernama Farizul. But perkhawinan yang dialami menjadi kisah ngeri hidupnya sebagai isteri. 

Hope korang yang bawah umur jangan bacee  18sx ! Oke .. Klau nak bce .. Bace! Taknak bace 'tang tu'  skip!  tapi hope mudah feel skit erk cite ni? Malaz nk ber BI ni dlm cite ni  tak reti . *mengaku * sorry lahh bahasa saya dalam cerita ni kasaq nah.. Tapi paham2 jer lahh.. Kalau bnyak sgt ter typo bgai tuu... Sorryy ✌️✌saya manusia jugakk  byak kesilapan... Tapi ni la gaya cerita saya. Alaa...  bacee je lahhh. 

Warning : Content 18sex+++ 
Warning : bahasa celupar dan ganas okey !
kalau terlebih 'blank' tuuu... Padan muka ! Jangan rosak diri sendiri sudah. Maaf. 
First update 27 April 2016

No comments listed yet.