Byuntae Space ( 18 + )

Byuntae Space ( 18 + )

33K Reads 442 Votes 6 Part Story
thescoul By misspya Updated Nov 30

Nie ff byuntae , author repeat NIE FF BYUNTAE ! Kalau nak bace pastikan tahan nafsu , jgn stim sgt bce tu HAHAHAHAHAHA , ha btw kalau dh bace tu jgn lah bash otak author , okay keep vote & komen gais

IamParkAris IamParkAris Jun 15
Mana kau tahuni😑 umur 14 dh buat byuntae huish btw aku suka and kau pernah tengok kem
MylovelyJin MylovelyJin Jun 22
Kenapa V dan jimin?? Dia org buat benda tu ka?? Bukan jimin buat dengan perempuan ke?
Memerah😂sorry bukan judge or else..just betulkan merah kemerahan
Syazmiza Syazmiza Jul 16
Ni cerita tentang v ke jimin?saya baca tajuk v kenapa keluar jimin