NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Byuntae Space ( 18 + )

Byuntae Space ( 18 + )

54.7K Reads 750 Votes 7 Part Story
thescoul By misspya Completed

Nie ff byuntae , author repeat NIE FF BYUNTAE ! Kalau nak bace pastikan tahan nafsu , jgn stim sgt bce tu HAHAHAHAHAHA , ha btw kalau dh bace tu jgn lah bash otak author , okay keep vote & komen gais

Onesiebunny- Onesiebunny- Jun 15, 2016
Mana kau tahuni😑 umur 14 dh buat byuntae huish btw aku suka and kau pernah tengok kem
MylovelyJin MylovelyJin Jun 22, 2016
Kenapa V dan jimin?? Dia org buat benda tu ka?? Bukan jimin buat dengan perempuan ke?
insyirahadha21 insyirahadha21 Jul 17, 2016
Memerah😂sorry bukan judge or else..just betulkan merah kemerahan
Faham 😂 stepcousin aku selalu pakai mcam tu time nk tidur
Syazmiza Syazmiza Jul 16, 2016
Ni cerita tentang v ke jimin?saya baca tajuk v kenapa keluar jimin