D.I.D : Dia Imdad Daaim

D.I.D : Dia Imdad Daaim

8.8K Reads 500 Votes 3 Part Story
Farisya Natasha By FarisyaNatasha Updated Jun 13, 2016

~ Cerita pendek antara Imdad Daaim dan Darin Sukainah
~ Cerita yang ditulis mengikut kemahuan hati / suka-suka aje
~ Tulis bila ada masa
~ Research hanya melalui Encik Google, tak macam tulis novel yang perlu bertanyakan orang yang lebih pakar untuk menjelaskan fakta dengan lebih teliti

  • cerpen
  • farisyanatasha
  • imdaddarin
  • lovestory
  • shortstory
AzidaQM AzidaQM Jun 05, 2016
Apa yg Darin dgr pasal Im mcm tk fair ada jugak sbb buat Darin berfikiran lain ttg dia without knowing him dulu. Mesti ada sbb dia jadi begitu. Wonder wat will happen next
ShahEeRaRoslan6 ShahEeRaRoslan6 Apr 11, 2016
Ohhh myyy god kak...tak sabar nk tunggu next part kak...tq kak post kat sini..heheheeh
RosjawatiIsmail RosjawatiIsmail Aug 22, 2016
Lama tunggu sambungan cerita ni...plzzz. sambung...👍👍👍👍👍
MimSulaiman MimSulaiman May 26, 2016
So curious psl peribadi sebenar Imdad...cepat2 sambung, ok 😉
rahimahmuslim rahimahmuslim Oct 31, 2016
Harap2 la imdad ni bertemu buku dgn ruasnya...eeeww...seramm
NurEzan NurEzan Apr 11, 2016
Singa hilang taring jumpa daring ke😍😍😍best sgt👏🏻👏🏻👏🏻Nak lagi😉😉😉