wrong app | jk ✔

wrong app | jk ✔

57.1K Reads 7.2K Votes 28 Part Story
ヾ(^-^)ノ By Mrs_biskut Completed

bila kau frust nonggeng pasal berat badan naik seciput, tak semena-mena salah download apps.

-augusta -augusta May 25
WOTOFOK 59 KG ?!  MAKAN LA LAGIIIIII !!! LA LA LA LA LAA ~ ( ̄∀ ̄)
toppaware toppaware Nov 10
Jangan kata kau 😂 aku tahun ni bulan 3 37 bulan 8 terus 51 nasib baik bulan ni 47 turun lah sikit. Tapi sakit woo hati 14 kg naik
sye x tau la sye ni normal ke x lmao sbb tinggi 151cm berat 39-41kg (x menentu😂 tpi max berat sye sampai 41kg)😅
Aku 68 kg. Tinggi 169cm and people still tell me that im normal. Wth??
cylicious cylicious Jul 23
ME 😂 berat 46kg pun aku dh memberontak meroyan nk mampus 😂
-naykil -naykil Jun 10
Story of my life😥 exactly berat yang sama tinggi I? Rendah jer 158😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂