NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
wrong app | jk ✔

wrong app | jk ✔

71.7K Reads 8.5K Votes 28 Part Story
yatotot By Mrs_biskut Completed

bila kau frust nonggeng pasal berat badan naik seciput, tak semena-mena salah download apps.

YNWA_BTS YNWA_BTS Jan 15
Lol. aku ingat berat dia smpai 100 kg ke ape. 59 kg je pun. Pftt~ Tapi kau tetap berat dari aku. hahahaha. mohon tabah lol
ChanChimRa_ ChanChimRa_ Dec 13, 2016
tinggi aq bru 152 and berat 41.1 . Kayhh nampak sangat gemok 😑💦
-shuga -shuga Nov 10, 2016
Jangan kata kau 😂 aku tahun ni bulan 3 37 bulan 8 terus 51 nasib baik bulan ni 47 turun lah sikit. Tapi sakit woo hati 14 kg naik
luluexofanfan12 luluexofanfan12 Jul 10, 2016
sye x tau la sye ni normal ke x lmao sbb tinggi 151cm berat 39-41kg (x menentu😂 tpi max berat sye sampai 41kg)😅
taemericano taemericano Jul 23, 2016
ME 😂 berat 46kg pun aku dh memberontak meroyan nk mampus 😂
-naykil -naykil Jun 10, 2016
Story of my life😥 exactly berat yang sama tinggi I? Rendah jer 158😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂