Citer Nak Real !

Citer Nak Real !

31.9K Reads 3.2K Votes 18 Part Story
rinaa By Blank_Tae21 Completed

Bosan ? Baca ahh !













Start : 10 / 4 / 16

Amal_ina72 Amal_ina72 Nov 07
Sebenarnya ade sesetengah mmg hensem dari kecil...but bila drg besar drg tetap buat pembedahan plastik sbbtu org fikir drg tu x hensem senanya..like group Bts...sebelum drg debut drg mmg hensem+comel
Jaerim_Won Jaerim_Won Jul 18
Sy jadi mcm ni terus x dtng sekolah seminggu... haha 😂😂
FazFazy FazFazy 2 days ago
Ade juga orang x berape nk kacak jadi kacak sebab buat pembedahan plastik
mini_copper mini_copper Nov 07
Sdis gilerrrrr....😆klau aq jdi kwnyanya lri x ckup tanah...
laydicrous- laydicrous- Apr 25
Obama tu orng indo kalau menurut Wikipedia.. Idk, now trending fans barat ship #BaekBama.. You know Baekhyun and Obama.. Tak tahu why.. Kalau tak caye, search lah BaekBama kat google image and you see it..
ChayoLeoz ChayoLeoz Apr 23
Uiseh ..Lpas kna tolak cnta pompuan tu kna tolak lgi cnta laki tu.