Suami Belasan Tahun

Suami Belasan Tahun

7.2K Reads 283 Votes 15 Part Story
syaz . By ciksengetbenget Updated Oct 24, 2016

Nur Qistina Raisya. Namanya seindah wajah dan kehidupannya. Namun dalam keindahan pasti ada kesulitan. Itulah yang dilalui Qistina dalam mencari bakal suami.

Ingat senang ke nak jumpa jodoh? Kalau senang, masakan Qistina perlu tempuhi hari-harinya dengan Adryan, Syafik, Firas, dan bebelan Umminya yang penuh drama?

Tanpa Qistina sangka, Amir Firas menjadi suaminya. Melayan karenah suaminya yang baru belasan tahun bukan mudah. Lagi-lagi bila si suami bermulut pedas. Fuh!

Hari-hari untuk menemukan bibit-bibit cinta, penuh dengan suka dan lara. Pengakhirannya pastilah bersama.

"Saya tak nak megi kari! Nak megi tomyam!" - Amir Firas

"Mengada-ngadakan awak ni? Macam budak-budak!" - Qistina Raisya

"Saya mengada dengan isteri saya je tau! Memang budak pun! Jadi awak sebagai orang tua kena layan saya elok-elok." - Amir Firas

ciksengetbenget ciksengetbenget Apr 16, 2016
@vick_era thanks a lottt! Okay, mungkin malam ni atau pagi esok saya update
ciksengetbenget ciksengetbenget Apr 16, 2016
@IsyaHana eleh-ii puji lelebih kau eh ? HM kau muncul next chappy , mlm ni kot . Tunggu je ar
IsyaHana IsyaHana Apr 13, 2016
Waduh-ii bestnya!!! Tajuk cerita pun dah menarik apatah lagi jalan ceritanya.
                              
                              Tashabar nak tunggu Hero Muda hahaha