NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Satu Mimpi ✔

Satu Mimpi ✔

304K Reads 17.7K Votes 53 Part Story
suen By suenshenn Completed

Kau tahu beza sayang dengan cinta?


Cerita Nazreen dan Emilin ni bermula dari Senior Year. So yeah, this is a sequel.

Walau masa dan benua memisahkan mereka, kalau dah namanya jodoh, larilah sampai Zuhrah sekali pun tetap akan bertemu.

Tetapi sekali bertemu, bukan bermakna selamanya.

Kalau dah selit nama Azra, celah nama Syed Shukri, nama si Doktor Izham a.k.a. bestest friend completely platonic tu pun boleh jadi isu. Ditabur sedikit perisa iaitu HCC dan infertility, okey, lengkap satu hidangan!



"Biy, you cintakan I?"

"Let me go, Em!"

"Jawab Nazreen, do you love me?!"

"Tak pernah ada sehari pun I tak sayangkan you..."



Jadi, kau dah faham beza cinta dengan sayang?

'Katanya anggap ini satu mimpi. Yang datang sekadar untuk menguji.'





[AMARAN!!] : Typo overdose, mohon jangan mati. Si penulis ialah sejenis sloth. Dia lembab dan pemalas.

[AMARAN 2.0!!] : Ada sikit-sikit unsur 'suami isteri' but no worries, takde bed scene (too bad ahahaha). 

[AMARAN 3.0!!] : Fakta sains atau perubatan yg hanya merujuk pada wikipedia, so jangan nak komplen la kalau tak logik. Kelulusan aku Biology SPM je, bukan MBBS lol.

SystaaLynka SystaaLynka Dec 21, 2016
Menangis aku bace dye dah kawen , haish mujur buat chiachia hahaha
zie98_official zie98_official Apr 09, 2016
Abg badar nowadays being like damn sweet auwww huhu. Perrrrfect ending diaa😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘
DarkPurple__ DarkPurple__ Apr 09, 2016
Tapi serius ah...boleh pulak si Nazreen tu x ingat anniversary diorang...sian Emilin tau...
kaiqa0203 kaiqa0203 Dec 03, 2016
Wow..hebag betul cerita awak. Awal2 dah ade part romance...I like😍😍