NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
PLEASE, DON'T HURT ME

PLEASE, DON'T HURT ME

319K Reads 7.7K Votes 44 Part Story
♡Park_Jimin♡ By kioh04 Updated 2 days ago

⚠BYUNTAE 18+⚠

Jina:Please don't hurt me..

Jimin:You're mine..

Hello guys,sy bwa ff ni untuk korang yang suka "BYUNTAE".

Genre:kekerasan dan lain²

Watak dlm ff ni iaitu:

-jina(YOU@readers) 

-jimin(BTS)

Mungkin ada PENAMBAHAN PELAKON yang baru yg akan muncul dlm ff ni..

⚠Warning⚠:fanfiction ni "BYUNTAE" yang bdk blm cukup umur bawah 18 tahun DILARANG MEMBACA!!!..Author dah pesan awal²..yang Author tak nak tanggung,So kalau korang yg umur 18 kebawah kalau x nak baca part byuntae tu..Terus scroll.. Jgn pula comment yang Author ni x pesan..So,Author dh pesan Ff ni awal²"BYUNTAE"

BUDAK SEKOLAH RENDAH DILARANG MEMBACA FF NI..⚠⚠⚠

KALAU KORANG X SUKA PART "BYUNTAE"  TU TERUS SCROLL⏬⏬⏬
KEBAWAH ..


Dont'forget to read,vote and comment this ff..sy jamin ff ni BEST bt korang semua...

#SEDIAKN TISU SEBLM MEMBACA THIS FF..Author akn buat kesan kehidanpn seseorg &  lain² lagi dlm ff ni^^


#FF NI ISTIMEWA UNTUK ARMY BTS^^#



Bye~~~

✖DON'T COPY AND PASTE MY FF!!✖

Start:29/4/2016
End:???

-jiminchim -jiminchim May 10
Even though I'm 13, saya nak baca jugak. Cuz dah terbiasa ngan smut. Hahaha lolol
Author-nim, saya selalu tgk smut, blh x saya tgk ff nih? Saya baru je 10. PWEASE???
LemonadeChim LemonadeChim Jul 21, 2016
😭😭😭😂😂😂oh tidak!pervert nya aku bukak ff ni😂😂😂
chimonhi- chimonhi- Jun 05, 2016
please follow me back and baca la ff saya kalau free . :) kamsa
Aq rasa nak tmpr je muka kau, kau tau x beruk! Dhlah jamless, puih! Jom, hubby. *pgg tgn dgn RapMonster lpstu high five dgn dia*