NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
When I Was A Child- Mila Santiago

When I Was A Child- Mila Santiago

4.2K Reads 349 Votes 18 Part Story
ghostrockers101 By ghostrockers101 Updated May 20

Mila is net twaalf jaar en haar vader is in Los Angeles met zijn band. Onderstussen leert Mila een hele leuke jongen kennen. Maar waar haalde haar vader het geld vandaan om een nieuw skateboard te kopen? 
Kleine Mila wordt meegezogen in de harde realiteit.

Hoofdstuk 7:

Ik begon te skaten naar huis. Het was een heel eind. Ik kon natuurlijk ook de snelere weg nemen, door het straatje bij het fabriekspand. Zou ik? Maar mijn ouders hebben me het verboden... Ze zeggen altijd dat er daar gevaarlijke mensen lopen. Maar als ik te laat thuis ben zal mama boos zijn. Snel reed ik het kleine steegje in. Het was er akelig stil. Ik reed door de eerste bocht, maar ik moest heel hard remmen want plots dook er een man voor me op. Zijn haar lag in slierten langs zijn hoofd en droeg een korte short met gaten erin. "Dag lief meisje," zei hij met een hese stem.

Hoofdstuk 16:
( dit kan spoilers bevatten!)

Twee maanden geleden zat mama lijkbleek in de zetel te praten met papa. Hij was speciaal weer teruggekomen naar huis vanuit LA. Zijn band was daar niet blij mee, maar het kon niet anders. Ze riepen de nietsvermoedende ik bij zich. Ik voelde meteen de spanning hangen in de lucht. De frons in paps voorhoofd en mama's klamme handen maakten mijn voorgevoel er niet beter op. Ik ging zitten, papa slikte en moeizaam begon hij te spreken. "Mila, je weet dat mama vorige week eventjes naar het ziekenhuis moest he? We weten de uitslag van de scan... Het is niet zo goed." Hij zuchtte even, krabde aan zijn hoofd en ging verder:" De dokters hebben een tumor in mama's nek gevonden toen en ze hebben die onderzocht. Het is een kwaadaardige, met al veel uitzaaisels, ook in mama's hoofd." Papa stem verzachtte steeds en hij trilde. Mama bleef doodstil. Mama heeft dus kanker. In haar hoofd.

- - Apr 10, 2016
Dit doet me denken aan mijn moeder... Mijn moeder werkt bij de defensie en is uitgezonden naar Griekenland en is nu zo ongeveer een week weg en ze is nog zo'n 3 maand weg en ik mis haar oon verschrikkelijk😭