NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
MY HUSBAND MR SWEET {C]

MY HUSBAND MR SWEET {C]

162K Reads 5.5K Votes 85 Part Story
gha najihah By min_gha Completed

aiman seorang lelaki yang boleh di katakan sweet dan  ramai   perempuan tergila-gilakan dia  sesiapa tak suka lelaki  handsome,pandai,cute,caring  dan banyak lagi tetapi apabila dia bertemu sarah di kolej dia dia mula jatuh cinta kat sarah dan sarah pula perempua n yang seorang baik,manis,cantik,dan pandai akan tetapi dia mempunyai masalah keluarga apabila mereka kenal 3 hari ibu dan bapa mereka menyatukan mereka berdua dan pelbagai dugaan yang mereka akan lalui.Sampai satu masa Aiman tahu akan penyakit sarah iaitu kanser.Dapatkah Aiman membahagiakan kehidupan sarah???

"sayang okay tak ni?"tanya Aiman yang sedang melihat isterinya membaca buku 

"hm...sayang okay la bie jangan risau kalau sayang sakit lagi nanti sayang bagitahu bie ehh"jawab sarah 

"ishhh ni la kalau dah tengok buku tu tak pandang langsung tempat lain merajuk la macam ni"merajuk Aiman 

Sarah menutup buku dan memandang  ke arah Aiman"ala ala tu pun nak merajuk jangan la merajuk nanti tak handsome suami kita nanti"

min_gha min_gha Oct 09, 2016
sorry la sbb ni first time tulis  novel tak pe nanti part yang lain2 dah tulis penuh
sexygirl__ sexygirl__ Oct 09, 2016
Susah nak faham bila tulis shortcut. Tulis lah penuh senang sikit nak baca 😁
IlaZuber IlaZuber Jan 04
Dialog dorang tu berada dalam sebaris ayat yang sama jadi confuse bila baca. Huhu..