Creepy Pasta | Malay Version

Creepy Pasta | Malay Version

118K Reads 8.8K Votes 78 Part Story
Long hiatus By SuamikuMrHan Updated Feb 11

berhati-hati dengan setiap ayat yang anda baca :)

_
Dah penat dah dengar ayat "eh macam pernah baca je cerita ni" awak awak , kalau awak tak faham apa itu creepy pasta , awak boleh search gugel .  

_
highest ranking ;

#03 in Horror
#02 in Horror
#01 in Horror  17.10.16

syozzzz_ syozzzz_ Mar 11
Amik spm pon tension..better dpt result terok drpd mati centu bodo punye pompuan
jung_oles jung_oles 13 hours ago
Maksudnya, hantu tu kira brapa org dia dh bnuhlh ni? Pfffft!
zqdntwlbsz zqdntwlbsz Dec 23, 2016
Lek sudah, saya duduk asrama, paling teruk pon,penah dgr bunyi guli kene baling (org ckp tu anak jin) dengar je,xde pon kene kacau or etc
ms820806 ms820806 Nov 14, 2016
Takut betul pas ni mirid spm jangan study telampau lama kat dorm nanti kena Tanya dah ingat ke dah tahu kang jawab merapuh pula masa exam...eh takutnye.....hisamli .smk gunsanad dua keningau,Sabah,15tahun #vote this story...👩💗💗😀😁😂