Creepy Pasta | Malay Version

Creepy Pasta | Malay Version

140K Reads 10.4K Votes 78 Part Story
Long hiatus By SuamikuMrHan Updated Feb 11, 2017

berhati-hati dengan setiap ayat yang anda baca :)

_
Dah penat dah dengar ayat "eh macam pernah baca je cerita ni" awak awak , kalau awak tak faham apa itu creepy pasta , awak boleh search gugel .  

_
highest ranking ;

#03 in Horror
#02 in Horror
#01 in Horror  17.10.16

  • creepiest
  • creeping
  • creepy
  • creepypasta
  • horror
  • urbanlegends
Red_Zuan Red_Zuan Nov 19, 2017
Rsenye akak den blaja kat asrama yg sme kot.. Sbb die un pernah citer bende ni kat sye... Die dengar dri hakak senior..
SoonHoon__ SoonHoon__ Jan 14
Tapi best ape.. duk asrama... boleh rasa perasaan tu sendiri... kalau dh selalu.. kita akan boleh lawan... tapi kalau org tu seorang yg kuatlah...
syozzzz_ syozzzz_ Mar 11, 2017
Amik spm pon tension..better dpt result terok drpd mati centu bodo punye pompuan
themarstie themarstie Nov 08, 2017
kat sekolah aku ada citer camtu gak.Mayb sbb result spm dia x bgs,sorg senior ni commit suicide.so,setiap kali spm akan ade meja kosong ah.Mmg cikgu sediakan.Hmm,tahulah mungkin kalau x ltk meja untuk "dia" bende tu mengamuk kot.heh
Hyunji- Hyunji- Mar 30
Serious lah? Lps nie aku x nk lh study kt perpustakaan sampai tgh mlm. Takut siot😨
apple_bxby apple_bxby Dec 13, 2017
Tapi seram la cite ni.. tiba2 igt kisah horror kat hospital kuala lumpur, benda tu mnyamar jdi knalan or family yg org pegi hospital tu.. benda tu pnggil la dorg tapi x lma pastu org yg pegi ke arah benda mnyamar tu mesti ditemui mati.. tah jgak ni cuma khabar angin ke cite btol