Ketua Pengawas Vs Tunang

Ketua Pengawas Vs Tunang

3.1M Reads 171K Votes 73 Part Story
sis4na By sis4na Completed

Air yang tenang, Jangan disangka tiada buaya. Bukan buaya aje malah kuda laut,singa laut, ikan jaws pun ada"-FARHAN




"Adeh....keluar dari mulut buaya,Masuk pulak mulut pedas abang pengawas ni. Tension!"-MAIRA.



"Alang-alang menyeluk perkasam, biar sampai ke pangkal ketiak! Eh silap. Pangkal lengan! " -HADZRIQ.




"Usaha tangga kejayaan! I akan pastikan Farhan akan bersujud di kaki I " - AMMY




________________________________

BEST 
ACHIVEMENT


#1inromance@❤15/8/16❤10/9/16❤ 14/9/16


________________________________

e-novel
[ Contengangadisbiasa.blogspot]




Hak cipta terpelihara. Tidak dibenarkan memetik atau mencetak mana-mana bahagian isi buku ini dalam bentuk apa jua dengan cara apa pun baik secara elektronik, fotokopi, mekanik, rakaman, atau yang lain-lain sebelum mendapat izin penulis. 


@MissCs .

  • davika
  • horror
  • humor
  • mariomaurer
  • rabbitas
  • romance
  • sad
  • teenfiction
  • thriller
Aku minum air teh.
                              
                              "Power Rangers mesti boleh!"
                              
                              Tersedak aku baca ayat ni!Terus berdekah aku ketawa.
                              
                              Last-last,kena luku dgn roomate aq
cikcupcake cikcupcake Oct 20, 2017
Damn i miss maira and farhan sbbtu lah kene baca kpvst dengan sf bgi hilang rasa rindu 😌
12lack 12lack Mar 18
Seriusly tak recpect dgn perempuan mcm ni.. saya perempuan jgk but if someone dah mintak maaf, just maafkan.. chill saja la.. nmpk sngt tak matang.. baru masuk sekolah asrama dah nangis bagai nak rak.. belum masuk u lagi.. hermm
nadwsw nadwsw 6 days ago
my first story ever, bacalah kalau berminat ,)
                              
                              ⬇⬇⬇
                              
                              https://my.w.tt/bqOIQ762cM
Came from soulmate.. i already read KPVST a year ago same goes to Soulmate.. and here i am..  
                              
                              "NAK ULANG BALIK!! RINDUU"
IamSyaf IamSyaf Dec 16, 2017
Haih biadab nye ksian dia kna langgar jalan tak tgk dpan ke. Ke takde kepala