For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
Ketua Pengawas Vs Tunang

Ketua Pengawas Vs Tunang

3.4M Reads 185K Votes 73 Part Story
sis4na By sis4na Completed

Air yang tenang, Jangan disangka tiada buaya. Bukan buaya aje malah kuda laut,singa laut, ikan jaws pun ada"-FARHAN




"Adeh....keluar dari mulut buaya,Masuk pulak mulut pedas abang pengawas ni. Tension!"-MAIRA.



"Alang-alang menyeluk perkasam, biar sampai ke pangkal ketiak! Eh silap. Pangkal lengan! " -HADZRIQ.




"Usaha tangga kejayaan! I akan pastikan Farhan akan bersujud di kaki I " - AMMY




________________________________

BEST 
ACHIVEMENT


#1inromance@❤15/8/16❤10/9/16❤ 14/9/16


________________________________

e-novel
[ Contengangadisbiasa.blogspot]




Hak cipta terpelihara. Tidak dibenarkan memetik atau mencetak mana-mana bahagian isi buku ini dalam bentuk apa jua dengan cara apa pun baik secara elektronik, fotokopi, mekanik, rakaman, atau yang lain-lain sebelum mendapat izin penulis. 


@MissCs .

  • davika
  • horror
  • humor
  • mariomaurer
  • rabbitas
  • romance
  • sad
  • teenfiction
  • thriller
ayianaaa ayianaaa Oct 20, 2017
Damn i miss maira and farhan sbbtu lah kene baca kpvst dengan sf bgi hilang rasa rindu 😌
12lack 12lack Mar 18
Seriusly tak recpect dgn perempuan mcm ni.. saya perempuan jgk but if someone dah mintak maaf, just maafkan.. chill saja la.. nmpk sngt tak matang.. baru masuk sekolah asrama dah nangis bagai nak rak.. belum masuk u lagi.. hermm
Idahfiyy Idahfiyy Jun 09
Asal jalan cerita ni macam lain sikit dari yang dulu eh ?😂 ke memang macam ni ?
crackhope crackhope May 27
Uuuuu I think korng yg comment kt sini semua nagative thinking 😂
SisBerries SisBerries Dec 16, 2017
Haih biadab nye ksian dia kna langgar jalan tak tgk dpan ke. Ke takde kepala
First time baca story ni .😂😂 ramai suruh baca sebab story ni membuatkan ramai readers angau kemaruk gila bayang ahahahaahh😂